Ga naar hoofdinhoud

onderwerp:

incontinentie

advertorial 1 februari 2023

Attends – nieuw scherp geprijsd incontinentiemateriaal in ons gamma

Last van incontinentie? Wil je zeker zijn dat je het juiste incontinentiemateriaal gebruikt of weet je nog niet welke producten het meest bij jouw persoonlijke levensstijl passen? Kom dan zeker even langs bij onze specialisten incontinentiezorg. We stellen je een uitgebreid assortiment incontinentiemateriaal voor. Zowel voor overdag, ’s nachts als voor licht en zwaar urineverlies. Naast het gamma van TENA en iD bieden we sinds kort ook Attends aan. We stellen dat graag even aan je voor.

Attends – nieuw scherp geprijsd incontinentiemateriaal in ons gamma

Attends gaat voluit voor comfortabele bescherming. Het gamma omvat incontinentiemateriaal voor zowel vrouwen als mannen en voor alle absorptieniveaus. Het houdt rekening met de levensstijl van de gebruiker. Ook voor mensen die nog heel actief in het leven staan zijn er comfortabele en praktische oplossingen. Net als voor mantelzorgers en zorgprofessionals die de patiënt assisteren bij het gebruik van het materiaal.

In het gamma:

comfort waar je kan op vertrouwen

sterke absorberende bescherming tegen doorlekken

De urine wordt snel en direct onder de zachte toplaag geneutraliseerd en naar de kern van het materiaal geleid. De urine komt niet in aanraking met de huid. De vezelstructuur van het product verhindert dat de urine terugvloeit naar het oppervlak. Deze verbeterde bescherming tegen doorlekken zorgt voor extra absorptievermogen. Ook onaangename geuren worden direct opgenomen.

discrete vorm

Attends heeft een fijn ontwerp, vormt zich naar de contouren van je lichaam en kan je gemakkelijk en onopvallend onder gewone kleding dragen.

huidvriendelijk: 100% ademend en zacht

De toplaag van het ademend materiaal is zijdezacht en voelt heel comfortabel aan. Je gevoelige en kwetsbare huid komt niet met de urine in contact, kan altijd ademen en behoudt een lage pH-waarde (zuurgraad). Alle producten van Attends zijn veilig, dermatologisch getest en volledig ontworpen om je huid gezond en droog te houden. 

gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

De producten van Attends hebben een gemakkelijke numerieke indeling per absorptiegraad van cijfer nul tot tien. Hoe hoger het nummer, hoe meer absorptie er is.

ecovriendelijk en duurzaam

Alle producten van Attends worden geproduceerd in een klimaatneutrale productieomgeving en hebben een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Vragen over dit gamma?

Neem gerust contact met ons op via 03 205 29 29. Onze specialisten incontinentiezorg adviseren je graag. Of spring even binnen bij een Goed thuiszorgwinkel in je buurt. We maken graag tijd voor je vrij.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius