Ga naar hoofdinhoud
audiologen

Specialisten

audiologen

  • hoorapparaten
  • hoorhulpmiddelen
  • gratis hoortest
  • preventieve hoorbescherming op maat

Heb je moeite met horen en heeft dit negatieve gevolgen voor je levensstijl? Of word je regelmatig blootgesteld aan luide geluiden en zoek je naar aangepaste bescherming? Dan is een bezoek aan een audioloog aangeraden. Die kan je opvolgen in de zoektocht naar de beste oplossing voor jou.

hoe kan een audioloog jou helpen?

Een audioloog – in de volksmond ook bekend als ‘audicien’ – is gespecialiseerd in het menselijke gehoor. Hij of zij beschikt over een diploma in de logopedische en audiologische wetenschappen. Een audioloog neemt hoortesten af en helpt je bij het zoeken naar de ideale oplossing voor jouw gehoor, van oordoppen tot hoorapparaten voor alle leeftijden.

Onze hoorspecialisten hebben een erkenning als audioloog uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Ook zijn ze gespecialiseerd in de verkoop en aanpassing van hoorapparaten en hoorhulpmiddelen. Ze wonen regelmatig bijscholingen bij om hun audiologische kennis zo actueel mogelijk te houden.

hoor je minder goed? Heb je vragen over je gehoor?

Of ben je op zoek naar oordoppen om zo veilig mogelijk om te gaan met geluid? Maak een afspraak bij een Goed hoorcentrum in je buurt of bel naar 03 205 69 20.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius