Ga naar hoofdinhoud
audiologen

Specialisten

audiologen

  • hoorapparaten
  • hoorhulpmiddelen
  • gratis hoortest
  • preventieve gehoorbescherming op maat
maak een afspraak met audiologen

Merk je dat je minder goed hoort dan vroeger? Moet je meer inspanning doen om stemmen en geluiden te herkennen in een rumoerige omgeving? Maak dan zeker een afspraak voor een gratis hoortest. Je weet meteen hoe het met de kwaliteit van je gehoor is gesteld. Daarnaast kan je bij onze audiologen ook terecht voor gehoorbescherming op maat.

hoe kan een audioloog jou helpen?

 

Een audioloog is gespecialiseerd in het menselijke gehoor en beschikt over een diploma in de logopedische en audiologische wetenschappen. Een audioloog neemt hoortesten af en helpt je bij het zoeken naar de ideale oplossing voor jouw gehoor, van oordoppen tot hoorapparaten voor alle leeftijden.

Onze hoorspecialisten hebben een erkenning als audioloog uitgereikt door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Ook zijn ze gespecialiseerd in de verkoop en aanpassing van hoorapparaten en hoorhulpmiddelen. Ze wonen regelmatig bijscholingen bij om hun audiologische kennis zo actueel mogelijk te houden.

hoor je minder goed? Heb je vragen over je gehoor?

Of ben je op zoek naar oordoppen om zo veilig mogelijk om te gaan met geluid? Maak online een afspraak bij een Goed hoorcentrum in je buurt of bel naar 03 205 69 20.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius