Ga naar hoofdinhoud

onderwerp:

stress

advertorial 3 november 2022

Blijf Relax. Blijf MetaRelax.

MetaRelax® is een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat, folaat, actieve B-vitamines en vitamine D. MetaRelax® is dankzij zijn specifieke samenstelling ideaal om te gebruiken bij stressmomenten en vermoeidheid en is goed voor de spieren.

Blijf Relax. Blijf MetaRelax.

Bij stressmomenten en vermoeidheid, goed voor de spieren

Magnesium is een belangrijk mineraal voor je lichaam. Het zorgt voor de instandhouding van sterke botten, bevordert onze energiestofwisseling, draagt bij aan geestelijke veerkracht, is goed voor de werking van de spieren, helpt bij vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de zenuwen. Je vindt het in verschillende graanproducten, groentes, vlees en melk. Hoewel magnesium in veel voedingsmiddelen te vinden is, wordt de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vaak niet gehaald. Indien het eten van magnesiumrijk voedsel niet voldoende blijkt, kan een magnesiumsupplement zoals MetaRelax® aangewezen zijn.

complete formule

MetaRelax® combineert magnesiumglycerofosfaat in een volledige formule aangevuld met actieve B-vitamines (B6, B9 (folaat, Metafolin®), B12), taurine en vitamine D. Deze formule wordt uitstekend verdragen door maag en darmen en er treedt geen gewenning op. Actieve vitamines B6, B12 en B9 (folaat, Metafolin®) hoeven bovendien niet door het lichaam te worden omgezet en kunnen zo direct worden opgenomen.

beschikbaarheid

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, ook aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten en oudere personen. MetaRelax® is beschikbaar in verpakkingen van 45, 90 of 180 tabletten & 20 of 40 zakjes met lekkere limoensmaak. Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag. Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor je arts te raadplegen.

promopack + 25% korting

MetaRelax

MetaRelax

B-vitamines in actieve vorm: direct beschikbaar voor werking in je lichaam. Helpt relaxeren en is goed voor de spieren. Nu 25% korting op het promopack. Bevat 90 tabletten + 15 tabletten gratis. Actie geldig bij Goed apotheek t.e.m. 31/12/2022.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius