Ga naar hoofdinhoud

onderwerp:

stress

advertorial 1 september 2022

pak je stress aan: de 5 tips van Librestil

Klaar om jouw stressklachten aan te pakken? Hier vind je alvast enkele tips tegen stress, zodat je de ontspanning, innerlijke rust, kalmte en mentale energie in je leven kan bewaren.

pak je stress aan: de 5 tips van Librestil

tip 1: verander iets aan je levensstijl

Bij het aanpakken van stress is het in eerste instantie belangrijk dat je naar de achterliggende oorzaken van jouw stressklachten kijkt. Het heeft immers geen nut om je stress kortstondig aan te pakken als de klachten even later gewoon opnieuw de kop opsteken.

Werp dus even een kritische kijk op je leven en vraag jezelf af: wat kan ik veranderen om een kalmer leven te hebben? Hoe kan ik meer energie creëren? Welke acties kan ik nemen op korte of lange termijn om mijn leven in eigen handen te nemen en stress te verminderen? Blijf vooral geen 15.000 dingen tegelijk doen, maar leg prioriteiten voor wat voor jou belangrijk is.

tip 2: denk aan je slaap

Kalmte, (mentale) energie en een goede nachtrust gaan hand in hand. Besteed dus extra aandacht aan je slaapkwaliteit, bijvoorbeeld door een vast slaappatroon aan te houden en optimale slaapomstandigheden te creëren (donkere en koele kamer, goede matras …).

tip 3: doe zaken waar je energie van krijgt

Waar krijg jij energie van? Een gezellige namiddag met je vrienden en familie? Een wandeling in de natuur? Rustig in jouw zetel een boek lezen? Een middagje tuinieren? Of schilderen? Een goed doel waar je je met veel plezier voor inzet? Dat zijn de zaken waar je extra tijd voor moet maken in je leven.

Maak verbinding met wat voor jou telt en probeer extra tijd te maken voor de zaken waar jij energie van krijgt. Spreek regelmatig af met vrienden en familie maar plan je agenda ook niet te vol. Beweeg voldoende. En ook lachen is goed voor lichaam én geest.

tip 4: vind momenten van rust

Er bestaan allerlei oefeningen, technieken en methoden die je kunnen helpen om beter om te gaan met stress en om jouw kalmte en mentale energie te bewaren. Denk maar aan:

  • ademhalingstechnieken
  • mindfulness en mediteren
  • ontspannende lichaamsoefeningen

Ook andere zaken kunnen je helpen om momenten van innerlijke rust en ontspanning te vinden, bijvoorbeeld wanneer je een warm bad neemt of gezellig in de zetel een boek leest. Probeer zeker om iedere dag wat tijd voor jezelf te maken, zelfs al is het maar vijf minuutjes.

tip 5: voedingssupplementen als ondersteuning

Ook voedingssupplementen kunnen ondersteuning bieden in perioden van stress. Ga zeker eens langs bij je arts of apotheker voor extra advies over wat voor jou de beste optie is.

Jouw kalmte en energie een duwtje in de rug geven? Librestil is een innovatieve duocapsule op basis van krachtige ingrediënten:

  • lavandula angustifolia (lavendel)
  • ashwagandha, een plant die de weerstand van het lichaam verhoogt tegen stress
  • vitamine B6 – zorgt voor energie en vitaliteit en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, tot een normale psychologische functie en een normaal energieleverend metabolisme

Librestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit. Met haar drie krachtige componenten in een innovatieve duocapsule, helpt Librestil je bij spanning en (mentale) vermoeidheid. Aangewezen voor gebruik bij volwassenen vanaf 18 jaar.

20% korting

Librestil

Librestil

Zorgt voor ontspanning en geeft energie. Drie krachtige componenten in een duocapsule. Actie geldig bij Goed apotheek en webshop t.e.m. 31/10/2022.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius