Ga naar hoofdinhoud

borstzorgweek

voel je mooi - alles over huidverzorging bij kanker
van 25 - 29 oktober

Kom langs tijdens onze borstzorgweek of ontdek tijdens een workshop of huidanalyse welke make-up en gelaatsverzorgingsproducten rekening houden met jouw gevoelige huid. Volg een gratis webinar waarin je te weten komt hoe je je huid kan verzorgen en beschermen bij kanker.  Inschrijven verplicht.

 

onze bandagisten verwachten je

Er zijn dagen waarop je je super voelt. Dagen waarop het minder gaat. Dagen waarop je wordt verzorgd, dagen waarop je zelf voor iemand zorgt. Op al die dagen is Goed er voor jou. In elke fase van je leven. Ook als je borstkanker hebt.

Reken op ons om je te helpen je steeds op en top vrouw te voelen. Met o.a. protheses, aangepaste lingerie, badmode en huidverzorging. Met een antwoord op al jouw vragen en bekommernissen. Onze bandagisten verwachten je. Met een luisterend oor en een helpende hand. 

think pink

Goed steunt Think Pink! 

We schenken je bij elke aankoop van borstprotheses en/of lingerie in oktober een Think Pink-lintje. Bij elke aankoop van Anita Care lingerie en borstprotheses schenkt Anita ook nog 1 euro aan Think Pink.

staaltjes

gratis stalen

Bij elke aankoop tijdens onze borstzorgweek in een Goed borstzorgcentrum ontvang je gratis stalen.

maak een afspraak tijdens de borstzorgweek

Tijdens de borstzorgweek staan onze bandagisten voor je klaar.

gratis workshop minerale make-up Cent pur Cent

Wist je dat er make-up bestaat die heel precies rekening houdt met een gevoelige huid? En die je ook tijdens chemotherapie kan gebruiken? Het gamma van Cent pur Cent bevat natuurlijke mineralen en heeft geen bewaarmiddelen. Er is ook geen water toegevoegd. Zo kan je ook in volle kankertherapie de make-up goed verdragen. Test Cent pur Cent uit tijdens de workshop en ontdek welke teinten en combinaties jouw huid doen stralen. 

 

Maak een afspraak op de dag en het moment dat voor jou past:

 

laat de huid van je gezicht analyseren

Je huid is uniek én een deel van je persoonlijkheid. Daarom is het een goed idee om te weten hoe gevoelig je huid is en wat jouw huidtype is. We adviseren je daarna graag over de producten die passen bij jouw huid en eigenheid.

Voor deze huidanalyse betaal je 15 euro. Dit bedrag krijg je terugbetaald bij een aankoop van minstens 30 euro gelaatsverzorgingsproducten. 

Maak een afspraak op de dag en het moment dat voor jou past:

 

gratis webinar: zo draag je zorg voor je huid bij kanker

Kankerbehandelingen maken je huid extra kwetsbaar. Ruim 80% van de patiënten heeft last van neveneffecten op de huid, nagels of het haar. Goed toont je in samenwerking met La Roche-Posay hoe en wanneer je je huid het best verzorgt om de neveneffecten van kanker tot een minimum te beperken. 

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius