Ga naar hoofdinhoud

maak kennis met onze specialisten

Met een totaalaanbod van zorg- en gezondheidsoplossingen is Goed de ideale, multidisciplinaire partner van iedereen die sterk in het leven wil staan. Dankzij de breed inzetbare expertise van onze (para)medisch geschoolde medewerkers kan jij rekenen op de meest geschikte oplossing om zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te leven.

We zetten onze specialisaties graag nog even op een rijtje.

Audioloog bij Goed hoorcentrum

de Goed-audiologen

Een audioloog is een gediplomeerde hoorspecialist met een diploma in de logopedische en audiologische wetenschappen. Al onze audiologen beschikken daarnaast ook over een erkenning als audicien door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu.

Ze doen aan preventie en voorlichting, gehoorrevalidatie, klinische en kinderaudiologie. Als erkend audicien zijn ze ook gespecialiseerd in de verkoop en aanpassing van hoorapparaten en -hulpmiddelen. Via bijscholingen, workshops en studiedagen houden onze audiologen hun kennis steeds up-to-date.

Maak een afspraak bij het Goed hoorcentrum in jouw buurt voor een gratis hoortest, voor een hoogtechnologisch hoortoestel, gehoorbescherming op maat en voor professioneel advies bij het uitgebreide aanbod.

onze specialisten continentiezorg

Op basis van jouw persoonlijk verhaal reiken onze specialisten in continentiezorg oplossingen aan die een wereld van verschil kunnen maken als je last hebt van urineverlies. Of het nu gaat om incontinentiebroekjes, -verbanden of condoomkatheters … zij zoeken voor iedereen naar de meest comfortabele en praktische oplossing. Dat gebeurt aan de hand van een eerste kennismakingsgesprek in alle discretie. Vervolgens mag je verschillende stalen uittesten om uiteindelijk tot de oplossing te komen die werkt voor jou. Ondertussen blijf je rekenen op het professioneel advies van jouw specialist. Zo bouw je een echte vertrouwensband op.

Heb je vragen over incontinentie? Aarzel niet. Maak een afspraak met een specialist in een Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt en vind het incontinentiemateriaal dat jou helpt om weer zorgeloos in het leven te staan.

Specialist continentiezorg
Mobiliteitsverstrekker

onze mobiliteitsverstrekkers

De mobiliteitsverstrekkers van Goed zorgen voor oplossingen op maat voor een grotere mobiliteit en een beperkter risico op vallen. Zowel in de winkels als thuis of in een zorginstelling bieden ze advies op maat bij een groot gamma mobiliteitshulpmiddelen – van wandelstok tot scooter – en een uitgebreid aanbod rolstoelen. Samen met jou of met de persoon voor wie je zorgt, zoeken ze naar het meest geschikte mobiliteitshulpmiddel. Daarnaast blijven ze jouw contactpersoon voor opvolging en verbetering. Tot slot helpen ze ook bij de administratieve afhandeling van aankopen en de procedures voor terugbetaling.

Neem contact op met de mobiliteitsverstrekker in de Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt.

onze bandagisten en referentieverpleegkundigen

Een bandagist is gespecialiseerd in alle soorten bandages (zoals braces en buikgordels), drukverbanden (bijvoorbeeld steun- en compressiekousen), borstprothesen, hulpmiddelen om thuisverzorging te vergemakkelijken (bijvoorbeeld stoma- en incontinentiemateriaal) en hulpmiddelen om de mobiliteit te verhogen (zoals rolstoelen).

  • De bandagisten en stomareferentieverpleegkundigen van Goed stomahuis helpen elke stomadrager met alle aspecten van een stoma. Dit zowel voor als na de heelkundige ingreep. Samen met jou zoeken ze naar het beste stomamateriaal, leren ze hoe je een stomazak aanlegt in je  in zijn eigen woonomgeving, geven ze tips voor huidverzorging en stellen ze creatieve oplossingen en hulpmiddelen voor. Zo kan je als stomadrager het leven blijven leiden dat je voor de stoma had. Ook de volledige administratieve afhandeling en opvolging van de financiële tegemoetkomingen in de virtuele portefeuille volgen zij op.

    Vragen over je stoma, stomamateriaal of de verzorging? Neem contact op met Goed stomahuis in jouw regio.

  • De bandagisten en borstverpleegkundigen staan voor je klaar in de borstzorgcentra van Goed thuiszorgwinkel. Zowel vlak na de diagnose van borstkanker als tijdens en na de behandeling vormen ze een betrouwbare partner in je genezingsproces. Ze luisteren naar je verhaal en geven je advies. Over postoperatieve beha’s en alle mogelijke voorlopige en definitieve protheses, maar ook over de eventuele tussenkomsten van de ziekteverzekering. Bovendien kan je bij hen terecht voor een ruim aanbod aan aangepaste lingerie en badmode, verzorgingsproducten en hoofdbescherming.

Maak een afspraak met een bandagist van een van onze borstzorgcentra en vertel je verhaal in alle rust en discretie.

Bandagisten
Orthopedische vertrekkers

onze orthopedisch verstrekkers

Onze ervaren orthopedisch verstrekkers hebben kennis van verschillende soorten orthesen zoals een voet- of armbrace, een korset, een helm of ligorthese. Een eerste uitgebreide kennismaking (eventueel ook met de mantelzorger of andere zorgverleners) geeft een goed inzicht in de zorgsituatie en leidt tot de meest geschikte orthese. Maatname, productie, passen, aflevering en administratie worden zorgvuldig opgevolgd. Onze orthopedisch vertrekkers hebben eigen servicewerkplaatsen en gipskamers, waar ze samen met de klant kunnen zien hoe de orthese of prothese functioneert tijdens de bewegingen die hij maakt. Ook door kleine aanpassingen ter plaatse is we de klant snel, accuraat en persoonlijk geholpen. Ook na de aankoop blijven ze een aanspreekpunt.

Soms volstaat een conventioneel rolstoelzitsysteem niet. Een op maat gemaakte zitorthese biedt in dat geval een oplossing. Deze zitorthese wordt door onze orthopedisch verstrekkers volledig op maat gemeten (thuis of in een zorginstelling), aangepast en geleverd. 

Tot slot geven ze ook graag advies over het uitgebreide aanbod steunzolen, comfortschoenen, steun- en compressiekousen.

Ontdek het online aanbod of maak een afspraak in de Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt.

onze productspecialisten

Onze winkelmedewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in grote en kleine hulpmiddelen die het dagelijks leven van jou of de mensen voor wie je zorgt vergemakkelijken. Ze geven advies aan huis en bekijken samen de leefruimte en reiken zo oplossingen aan om deze aangenamer en veiliger te maken. Voor zorgkundigen en mantelzorgers staan ze klaar met professioneel en gedetailleerd advies over onder andere tilliften, transfermateriaal en herpositioneringsoplossingen.

Ook voor mensen die minder zorg nodig hebben maar graag zo lang en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huis blijven wonen, zijn er heel wat oplossingen en hulpmiddelen waarbij onze productspecialisten graag helpen.

Kom eens langs bij een Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt.

Productspecialisten
Apothekers

onze farmaceutisch coördinatoren

Goed besteedt bijzonder veel aandacht aan medicatietoediening en een sterk uitgebouwde farmaceutische zorg op maat van patiënt en zorgpersoneel. Patiëntveiligheid, comfort en duidelijke communicatie staan steeds centraal. Hiervoor ontwikkelen onze farmaceutisch coördinatoren een breed pakket ondersteunende zorgdiensten voor woonzorgcentra, initiatieven rond begeleid wonen, assistentiewoningen, instellingen voor personen met een beperking … Zo geven ze binnen multidisciplinaire overlegorganen ook farmaceutisch advies op maat van elke patiënt.

Daarnaast staan ze de apotheken in ons netwerk bij met een wetenschappelijk expertisecentrum dat instaat voor vorming en onderzoek voor ons eigen netwerk van 90 apotheken maar dat we even graag ter beschikking stellen van onze professionele zorgpartners.

Maak kennis met Goed apotheek.

Goed. Samen sterk in het leven.

Wat je ook nodig hebt, bij Goed kan je rekenen op een mens- en resultaatgerichte aanpak, en dit dankzij de doorgedreven expertise van onze vele specialisten.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius