frontend.core.general.skipToMainContent.label frontend.core.general.skipToMainContent.label
borstzorg - 1 oktober 2020

steun de strijd tegen borstkanker

Stilstaan bij kanker doen we het ganse jaar. De vreselijke ziekte treft immers teveel mensen die ons dierbaar zijn. In oktober besteden we er traditioneel nog meer aandacht aan. In de internationale maand tegen borstkanker steunen wij samen met onder meer Think Pink initiatieven in de strijd tegen borstkanker. Zelfs in het buitenland. Zo helpt Think Pink vrouwen in Bosnië-Herzegovina die weinig toegang hebben tot medische zorg. Ook jij kan dit project steunen door bij Goed een sportbeha Extreme Control of een borstprothese Pure Fresh van Anita Care te kopen.


extra aandacht voor vrouwen in Bosnië-Herzegovina

Gezondheidszorg is niet in alle landen voor iedereen goed toegankelijk. In Bosnië-Herzegovina bijvoorbeeld wonen er heel wat vrouwen op het platteland of in gebieden waar medische zorg allesbehalve dichtbij is. Veel van die vrouwen zijn bovendien werkloos en/of ongeletterd. Ook de fragmentatie van de gezondheidszorg met 13 ministeries van gezondheid en sociale zorg maakt de situatie er niet eenvoudiger op.

Think Pink investeert in een project om de vrouwen in die landelijke gebieden te laten testen op borstkanker. Dat gebeurt onder de noemer ‘Health Days’. Medisch personeel zoekt de vrouwen in die dorpen per bus op op en voert een mammografie en aanverwante onderzoeken uit. Ook krijgen de vrouwen medische opvolging en duiding bij alle onderzoeken zodat ze geïnformeerd zijn over hun rechten op gezondheidsvlak.

samen met Anita Care en Goed

Ook Anita Care draagt de ‘Health Days’ in Bosnië-Herzegovina een warm hart toe. In september en oktober verkopen ze de sportbeha Extreme Control en de borstprothese Pure Fresh met een roze accent. De sportbeha biedt je alle ondersteuning om optimaal te sporten. De siliconevorm van de borstprothese is zo ontwikkeld dat je hem zowel kan gebruiken in een prothesebadpak als tijdens sporten zoals lopen, joggen, wandelen … Je wint tweemaal met je aankoop: je kan comfortabel sporten en steunt het borstkankeronderzoek van Think Pink.

sportbeha Extreme Control

Koop de roze edities van de sportbeha Extreme Control hier online. Geschikt voor iedereen.

sportbeha Extreme Control

sportprothese Pure Fresh

Koop de sportprothese Pure fresh pink edition hier. En steun het goede doel. Hier online te koop of in je Goed thuiszorgwinkel.

sportprothese Pure Fresh

waarom een sportbeha dragen een goed idee is

Vrouwen die met borstkanker te kampen hebben, doen er goed aan te sporten met een sportbeha. Een aangepaste beha houdt immers rekening met de vorm van een borstprothese. Maar eigenlijk is een sportbeha geschikt voor alle sportieve vrouwen.

  • Een sportbeha is comfortabeler dan een gewone beha. Een sportbeha is zo ontworpen dat je borsten veel meer ondersteuning krijgen terwijl je sport.
  • Te los ondersteunde borsten kunnen pijnlijk zijn als je sport: voor sommige vrouwen is het zelfs een reden om te stoppen met sporten.
  • Er bestaat voor elke cupmaat een sportbeha.
  • De pasvorm van een sportbeha zorgt ervoor dat hij niet verschuift en dat je toch comfortabel kan ademhalen.
  • De bandjes zijn zacht en breed en snijden niet in je huid.
  • Een sportbeha bestaat uit zweetabsorberend materiaal.


De Extreme Control sportbeha is te koop via onze webshop. Meer weten? Zelf komen passen? Bel naar 03 205 69 22 voor een afspraak of kom langs in een van onze borstspeciaalzaken.

recent nieuws

Goed_open

Goed nieuws: onze Goed thuiszorgwinkels, hoorcentra en apotheken blijven open

In al onze Goed vestigingen blijven we je in veilige omstandigheden ontvangen. We zetten - zoals steeds - maximaal in op veiligheid.

Lees nieuwsbericht
mockup magazine2_blog

ontdek ons Goed magazine herfst-wintereditie

Ontdek nu de herfst-wintereditie van ons Goed magazine. Boordevol tips, boeiende verhalen en advies. Alles voor een comfortabele en gezonde winter.

Lees nieuwsbericht
Goed-ergonomie-terwijl-je-thuiswerkt

ergonomie terwijl je (thuis)werkt

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm. Zorg voor een ergonomische werkplek: zit actief, beweeg, spaar je rug. Tips en zithulpen van Goed thuiszorgwinkel.

Lees nieuwsbericht
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.