Ga naar hoofdinhoud

we schrijven over:

comfort in huis

artikel 10 juni 2020

een matras op maat is de investering waard

een matras op maat is de investering waard

Laat bij Goed thuiszorgwinkel je matras volledig op maat maken. Je lichaamsbouw, gewicht, leeftijd, geslacht, lengte, slaaphouding en zelfs de vorm van je kussen spelen een rol. Kom zeker eens langs in een van de vestigingen onderaan en ontdek de kwaliteit van een YUNO-matras:

comfortabele matras

De matraskern van YUNO bestaat uit koudschuim op basis van olie van de ricinusplant. Die olie werkt antibacterieel en is schimmelwerend. Kleine inkepingen in het matraspatroon zorgen voor extra ondersteuning van je schouders, taille en heupen.

goede ondersteuning

We meten hoeveel druk je lichaam per zone op je matras uitoefent. Aan de hand van het resultaat bepalen we de vorm en dikte van drie pads die je schouders, taille en heupen ondersteunen. Die pads komen in de toplaag van je matras.

We berekenen:

 • hoe diep je schouders mogen inzakken
 • welke steun je taille nodig heeft 
 • hoever je heupen mogen zakken wanneer je op je zij ligt 

6 simpele stappen naar een zalige slaap

 1. Kom langs bij een van de Goed thuiszorgwinkels onderaan voor een meting.
 2. Een productspecialist meet je schouders en rug en registreert je leeftijd, lengte en gewicht. In het meetprogramma zien we waaraan je ideale matras moet voldoen.
 3. We vullen de kern van de testmatras aan met drie verwisselbare pads. De vorm en dikte ervan zijn bepaald door de meting.
 4. Onze productspecialist adviseert je over je ideale slaaphouding en laat je de testmatras even uitproberen. Zo voel je meteen het verschil met een standaardmatras.
 5. We adviseren je ook graag over een nieuw hoofdkussen waarmee je nóg beter slaapt.
 6. Wanneer je matras klaar is, kan je ze afhalen bij Goed thuiszorgwinkel of bij jou thuis laten leveren. Daarna is het enkel nog genieten. 

evolueert mee

Natuurlijk evolueert je lichaam. Je komt bij, valt af of ondergaat een operatie ... Gelukkig werkt YUNO met pads die je makkelijk kan laten aanpassen, zodat je geen nieuwe matras moet aanschaffen. Gewoon even opnieuw meten en klaar. 


slaap vanaf nu op een unieke matras

Je kan je matras op maat laten opmeten in de volgende vestigingen:

Antwerpen, Beringen, Brugge, Dendermonde, Eeklo, Erpe-Mere, Gentbrugge, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Knokke, Lier, Mechelen, Meise, Mol, Oostende, Oudenaarde, Pelt, Roeselare, Scherpenheuvel, Sint-Niklaas, Turnhout, Veurne en Wilrijk.

recent nieuws

Goed-ergonomie-terwijl-je-thuiswerkt

ergonomie terwijl je (thuis)werkt

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm. Zorg voor een ergonomische werkplek: zit actief, beweeg, spaar je rug. Tips en zithulpen van Goed thuiszorgwinkel.

lees nieuwsbericht
recept-flexikok

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

Gezond eten draagt bij tot je welzijn en veerkracht. En gezond eten staat synoniem met lekker eten. Dat blijkt uit het kookboek ‘De Flexikok – Lekker Anders’ van Veerle De Brabanter.

lees nieuwsbericht
Header_zetel

zo zit je goed

Geluk zit vaak in een klein hoekje. Het zetelhoekje! Wil je thuis ook zo’n knusse hoek inrichten? Met deze tips maak je er werk van.

lees nieuwsbericht
 • gratis verzending vanaf €40 met bpost
 • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius