Ga naar hoofdinhoud

we schrijven over:

comfort in huis

artikel 16 juni 2020

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

Als vegetariër verstaat ze de kunst om verrassende groente- en fruitcombinaties te serveren, maar ze weet perfect ook al die gerechten te combineren met vlees en vis. Een zegen voor de maag van alle flexitariërs. 

Voor ‘foodinspirator’ Veerle De Brabanter is gezond, lekker en afwisselend eten de evidentie zelf. Een kunst die ze niet alleen deelt met familie en vrienden, maar met iedereen die graag lekker eet. In haar open sfeerkeuken in Affligem organiseert ze daarom regelmatig inspirerende kookworkshops. 

variatie in recepten

boek

In het boek ‘De Flexikok – Lekker Anders’ presenteert Veerle 162 pagina’s lang recepten waarvan de naam alleen al voldoende is om het water in de mond te krijgen.

Aardpeermuffins, salade met pastinaakfrietjes, courgettespaghetti met tomatentapenade, mangopannenkoekjes … het is maar een greep uit de vele recepten en ingrediëntencombinaties die Veerle voorstelt. Recepten waar iedereen mee aan de slag kan, of je nu een keukenprins(es) bent of niet. 

Elk recept is helder en duidelijk voorgesteld, met bereidingstijd, ingrediënten en tips om nog wat extra smaak toe te voegen. Een aanrader voor iedereen die graag kookt en gezond eet. Laat het je smaken!

Verkrijgbaar in je Goed thuiszorgwinkel of hier online.

recent nieuws

Goed-ergonomie-terwijl-je-thuiswerkt

ergonomie terwijl je (thuis)werkt

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm. Zorg voor een ergonomische werkplek: zit actief, beweeg, spaar je rug. Tips en zithulpen van Goed thuiszorgwinkel.

lees nieuwsbericht
Header_zetel

zo zit je goed

Geluk zit vaak in een klein hoekje. Het zetelhoekje! Wil je thuis ook zo’n knusse hoek inrichten? Met deze tips maak je er werk van.

lees nieuwsbericht
header_slapen

een matras op maat is de investering waard

Goedgezind wakker worden na een heerlijk nachtje slapen. Zalig! Een matras op maat is de investering dan ook echt waard. Jij bent uniek, je matras best ook.

lees nieuwsbericht
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius