frontend.core.general.skipToMainContent.label
comfort in huis - 16 juni 2020

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

Als vegetariër verstaat ze de kunst om verrassende groente- en fruitcombinaties te serveren, maar ze weet perfect ook al die gerechten te combineren met vlees en vis. Een zegen voor de maag van alle flexitariërs. 

Voor ‘foodinspirator’ Veerle De Brabanter is gezond, lekker en afwisselend eten de evidentie zelf. Een kunst die ze niet alleen deelt met familie en vrienden, maar met iedereen die graag lekker eet. In haar open sfeerkeuken in Affligem organiseert ze daarom regelmatig inspirerende kookworkshops. 

variatie in recepten

boek

In het boek ‘De Flexikok – Lekker Anders’ presenteert Veerle 162 pagina’s lang recepten waarvan de naam alleen al voldoende is om het water in de mond te krijgen.

Aardpeermuffins, salade met pastinaakfrietjes, courgettespaghetti met tomatentapenade, mangopannenkoekjes … het is maar een greep uit de vele recepten en ingrediëntencombinaties die Veerle voorstelt. Recepten waar iedereen mee aan de slag kan, of je nu een keukenprins(es) bent of niet. 

Elk recept is helder en duidelijk voorgesteld, met bereidingstijd, ingrediënten en tips om nog wat extra smaak toe te voegen. Een aanrader voor iedereen die graag kookt en gezond eet. Laat het je smaken!

Dit kookboek is nog tot 31 juli 2020 te koop bij Goed tegen een stevige promotieprijs van 40%. In plaats van 24,99 euro betaal je slechts 14,99 euro. Verkrijgbaar in je Goed thuiszorgwinkel of hier online.

wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.