Ga naar hoofdinhoud

we schrijven over:

het hart

artikel 24 juni 2020

thuis in topvorm

thuis in topvorm

zitten én trainen met een zitbal

Op zoek naar een goedkope en makkelijke manier om aan je conditie te werken? Dan haal je best een zitbal in huis. In ons gamma raden we de Sissel Securemax aan. Zo’n bal kan je dubbel gebruiken: als vervanging van een stoel én om mee te trainen. 

Heb je een zittend beroep en zit je lang op een bureaustoel of gewone stoel? Niet zo goed voor je rug. Je zakt snel weg of gaat hangen in plaats van zitten. Af en toe actief rechtop zitten op een zitbal versterkt de spieren in je rug en bevordert een correcte zithouding.

Met de Securemax bal blijf je ook fit. Bekijk deze video voor een paar tips hoe je heel relaxed met deze zitbal kan oefenen. Goed voor je lichaam, en ook voor je geest – want sporten zorgt ook voor minder stress.


we hebben het voor je

Krijg je de smaak te pakken om thuis te sporten? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop, want je vindt er klein materiaal zoals zitballen, gymmatjes en gewichtjes tot grotere toestellen, hometrainers en ergometers.

recent nieuws

Bewegen

10 tips voor je hart

Je hart is de motor van je lichaam. Daar draag je toch zorg voor? We geven je graag enkele simpele do's en don'ts mee.

lees nieuwsbericht
bloeddruk_meten

de 7 meest gestelde vragen over het hart

In onze apotheken en thuiszorgwinkels krijgen we heel wat vragen over het hart. We verzamelden de 7 meest gestelde vragen en geven je meteen het antwoord.

lees nieuwsbericht
tv_kijken

feit of fabel: slaat mijn hart soms echt een tel over?

Het is je vast ook al eens overkomen. Je zit rustig tv te kijken wanneer je hart plots raar doet en een slag mist. Zit die spannende thriller er voor iets tussen? Of dat glas rode wijn? Of is het hele...

lees nieuwsbericht