frontend.core.general.skipToMainContent.label frontend.core.general.skipToMainContent.label
horen - 1 september 2020

hoorapparaat met luidspreker én extra microfoon in je oor

Neen, een hoorapparaat is geen groot beige toestel meer dat je achter je oor moet bevestigen. Als je een hoorapparaat van de nieuwste generatie draagt is de kans zelfs klein dat iemand het opmerkt. Jij zal het wèl merken. Moderne hoorapparaten zorgen immers voor het meest heldere en natuurlijke geluid. Zoals ReSound ONE bijvoorbeeld, waarbij je voor het eerst een microfoon én de luidspreker in het oor kan dragen.

De meeste hoorapparaten vangen het geluid achter je oor op. Bij het nieuwe hoorapparaat ReSound ONE is het echter mogelijk om de microfoon én de luidspreker in je oor te dragen. Dit hoorapparaat combineert de twee traditionele microfoons op het hoorapparaat met een derde microfoon die discreet in je gehoorgang zit. Op die manier benut je de volledige natuurlijke werking van je oorschelp. Zo vangt het hoorapparaat het geluid op op de plaats waar het ook binnenkomt als je geen hoorapparaat zou dragen.

Met dit hoorapparaat staat goed horen in de eerste plaats synoniem met (nog) beter en zo natuurlijk mogelijk horen.

tal van gebruiksvriendelijke specificaties

  • natuurlijk geluid: door de plaatsing van de nieuwe microfoon produceert ReSound ONE een geluid dat heel dicht bij je natuurlijke gehoor ligt. Je ervaart een luisterervaring met meer richting en diepte.
  • veel lawaai, toch goed horen: door de Ultra Focus-instellingen hoor je je gesprekspartner duidelijk praten, zelfs in een lawaaierige omgeving. Bij een één-op-één gesprek in veel lawaai wordt de spraak er als het ware uitgefilterd.
  • aanpasbaar aan elke situatie: ReSound ONE past zich automatisch aan elke luisteromgeving aan en behoudt steeds de ruimtelijke waarneming. Je kan altijd het geluid horen dat voor jou op dat moment het meest belangrijk is.
  • verbonden met een app: als je ReSound One verbindt met een app op je smartphone of tablet kan je die o.a. als een afstandsbediening gebruiken om je hoorapparaat aan te passen.
  • mogelijkheid tot streamen: telefoongesprekken en media kan je via je smartphone of tablet streamen naar je hoorapparaat. Telefoneren of muziek beluisteren via je hoorapparaat gaat daardoor heel eenvoudig.
  • uitbreidbaar: je kan ReSound ONE koppelen aan een televisieversterker of een extra microfoon.
  • vanop afstand regelbaar: je audioloog kan je hoorapparaat aanpassen zonder dat je elke keer fysiek naar het hoorcentrum moet komen.
  • kies wat voor jou het handigst is: oplaadbaar of met wegwerpbatterijen.
  • op jouw maat: een optimale pasvorm zorgt ervoor dat het hoorapparaat altijd goed zit.
  • stijlvol jezelf zijn: keuze tussen 8 kleuren.


test dit vernieuwende hoorapparaat uit bij Goed hoorcentrum

Wil je vrijblijvend kennismaken met ReSound ONE? Dat kan.  Dit toestel is beschikbaar vanaf oktober, maar maak nu al je afspraak. Bel 03 205 69 20 of boek hier zelf je afspraak. Onze audiologen verwelkomen je graag in een Goed hoorcentrum in je buurt.

recent nieuws

fietsen

goed horen is een zegen

Slechthorenden wachten gemiddeld 7 jaar voor ze hun gehoor laten testen. Ook Anna Maria liep te lang met gehoorproblemen rond. Op aanraden van haar dochters maakte ze toch een afspraak bij een hoorcen...

Lees nieuwsbericht
Blog_bij goed zijn we een en al oor

bij Goed zijn we een en al oor

Het begint vaak met iets onopvallends. De radio die wat harder mag, gesprekken niet goed meer kunnen volgen … Maar de stap zetten om naar een audioloog te gaan, is vaak groot. Kim van Goed verlaagt de...

Lees nieuwsbericht
griepvaccinatie-corona-covid-blog

griepvaccinatie in tijden van corona

Het najaar is het vaste moment voor de jaarlijkse griepprik. Door de aanwezigheid van het coronavirus is in 2020 het griepvaccin nog meer dan anders aangeraden.

Lees nieuwsbericht
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.