Ga naar hoofdinhoud

online services

Wist je dat je via onze webshop meer dan 10.000 hulpmiddelen kan bestellen en veilig thuis laten leveren? Maak gebruik van onze webreservatie om je geneesmiddelen te bestellen. Je apotheker zet alles voor je klaar zodat jij snel en eenvoudig de nodige producten in huis hebt.

online-shopping-click&collect

click & collect: de juiste weg naar jouw bestelling

online services - 29 maart 2021

Bestel online of telefonisch voor 18 uur en kom je bestelling de volgende werkdag GRATIS afhalen in één van onze Goed-vestigingen. Lees er hier meer over.

lees verder
voordelen-huisapotheker

waarom een huisapotheker een goed idee is

online services - 22 maart 2021

Duid je vertrouwde apotheek aan als jouw huisapotheker. Het is helemaal niet moeilijk en het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ontdek wat een huisapotheker voor jou kan betekenen.

lees verder
klaar-voor-de-lente

helemaal klaar voor de lente

online services - 18 maart 2021

Met de lente in het vooruitzicht houden we traditioneel onze grote schoonmaak. Een net huis is niet alleen goed voor onze mentale, maar ook voor onze fysieke gezondheid. Denk bijvoorbeeld maar aan al...

lees verder
Goed-magazine-lente-zomer

ontdek ons Goed magazine lente-zomereditie

online services - 15 maart 2021

De derde editie van het Goed magazine is een feit. Klaar voor een nieuw seizoen. Een boekje boordevol lentekriebels en tips om zorgeloos aan een heerlijke zomer te beginnen.

lees verder
mockup magazine2_blog

ontdek ons Goed magazine herfst-wintereditie

online services - 19 oktober 2020

Ontdek nu de herfst-wintereditie van ons Goed magazine. Boordevol tips, boeiende verhalen en advies. Alles voor een comfortabele en gezonde winter.

lees verder
magazine_blog header

ontdek ons Goed magazine

online services - 10 juli 2020

Nog op zoek naar interessante en aangename lectuur voor de zomervakantie? Ontdek dan ons nieuwe Goed magazine boordevol interessante interviews, gezondheidstips en puzzelplezier.

lees verder
AdobeStock_297976026

snel en veilig geholpen met ons uitgebreid onlineaanbod

online services - 16 april 2020

Wist je dat je via onze webshop meer dan 10.000 hulpmiddelen kan bestellen en veilig thuis laten leveren? Of maak gebruik van onze webreservatie om je geneesmiddelen te bestellen. Je apotheker zet all...

lees verder