uitleendienst - 16 april 2020

nieuw - snel hulpmiddelen uitlenen

Heb je onverwacht een hulpmiddel nodig omdat je moet revalideren of omdat je een ongeval hebt gehad? Ben je een doorverwijzer met een patiënt die snel een hulpmiddel nodig heeft? Bij de uitleendienst van Goed ontleen je zowel voor jezelf als voor iemand anders essentiële hulpmiddelen. Snel en veilig. Om het je extra gemakkelijk te maken, bundelen we ons volledig uitleenaanbod op goedgeholpen.be

uitgebreid aanbod

Heb jezelf of heeft een patiënt van jou tijdelijk een hulpmiddel nodig? De portaalsite en webapp goedgeholpen.be is ontwikkeld om in deze coronacrisis snel en veilig zorg- en hulpmiddelen te leveren aan iedereen die onmiddellijk tijdelijke zorg nodig heeft.  Je ontdekt er ons volledig uitleenaanbod: elektrische hoog-laagbedden, loophulpen en rolstoelen, hulpmiddelen voor jonge moeders … alles overzichtelijk gebundeld zodat je meteen vindt waar je naar op zoek bent. Je krijgt er ook bijkomend advies van onze productspecialisten.


eenvoudige reservatie, snelle levering

Eerste stap: surf naar goedgeholpen.be

  • Registreer je en maak een account aan.
  • Een van onze adviseurs contacteert jou na je onlinereservering om alles samen te overlopen en volledig af te stemmen op jouw noden en wensen.
  • Als hulpverlener of doorverwijzer hoef je zelf niets te betalen – de volledige betaling wordt afgehandeld met de patiënt.
  • Goed zorgt voor de installatie, levering en afhaling van de geleende hulpmiddelen.
  • We gidsen je bovendien snel naar een uitgebreid totaalaanbod hulpmiddelen in onze webshop.

Ons uitleenassortiment ontdekken? Surf snel naar goedgeholpen.be
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.