Ga naar hoofdinhoud

online hoortest - test jezelf!

Een online hoortest om te weten te komen hoe het gesteld is met je gehoor. Kom langs in onze hoorcentra of doe de hoortest online!

een online hoortest als eerste indicatie

Zeggen mensen je de laatste tijd wel eens dat je wat lijkt te roepen? Moet je vaak om herhaling vragen? Zet je de tv erg hard? Misschien heb je wel last van gehoorverlies.  

Een online hoortest is uiteraard geen alternatief voor een echte hoortest. Daarvoor kom je best langs in een Goed hoorcentrum of bij je neus-keel-oorarts. Het resultaat van deze test geeft je wel al een eerste indruk over hoe het gesteld is met je gehoor. 

waarom een hoortest online?

Het is belangrijk om je gehoor regelmatig te testen, zeker als je de indruk hebt dat het achteruit gaat. Zo krijg je een duidelijk inzicht in de kwaliteit van je gehoor, zodat je (indien nodig) met enkele muisklikken een afspraak kan boeken bij één van onze Goed hoorcentra. 

doe de online pieptest

online vragenlijst

Ben je niet zo vlot met de computer? Geen probleem. Aan de hand van enkele vragen kom je ook meteen te weten of je best eens langskomt voor advies.

doe hier de online vragenlijst

gratis professionele gehoortest

Zoals je kan zien kan je gehoor zelf testen op verschillende manieren. Buiten de online hoortest en online vragenlijst kan je ook terecht in onze hoorcentrum. Onze Goed audiologe test gratis en vrijblijvend zeer uitgebreid je gehoor. Benieuwd hoe onze gratis hoortest precies verloopt? Je leest het hier.

wens je graag een uitgebreide professionele hoortest?

Maak hier een afspraak. Onze Goed audiologe doet een uitgebreide hooranalyse. Gratis en vrijblijvend.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius