Ga naar hoofdinhoud

samen sterk in het leven

Er zijn dagen waarop je je super voelt. En dagen waarop het minder gaat. Dagen waarop je wordt verzorgd, dagen waarop je zelf voor iemand zorgt. Op al die dagen is Goed er voor jou.

Bij ons kan je terecht voor een totaalaanbod gezondheids- en zorgoplossingen op maat in meer dan 160 Goed thuiszorgwinkels, hoorcentra en apotheken verspreid over heel Vlaanderen. Heb je tijdelijk hulpmiddelen nodig, bijvoorbeeld om te revalideren? Dan kan je deze huren bij onze handige uitleendienst. Of bestel je liever alles online zodat je aan huis kan laten leveren via onze uitgebreide webshop? Medicatie kan je dan weer reserveren via de reservatiemodule op de website. Die ga je nadien afhalen in een Goed apotheek naar keuze.


Onze (para)medische medewerkers en ervaren productspecialisten staan steeds voor je klaar. Ze bieden een luisterend oor en een helpende hand, ze geven je professioneel advies op maat en zoeken samen met jou naar de oplossing die je helpt om sterk in het leven te staan.


Van een tijdelijk aerosoltoestel over de juiste, professionele steunkousen die er ook nog eens hip en kleurrijk uitzien tot een hoogtechnologisch hoortoestel waarmee jij er opnieuw 100% bij hoort. Dat, en nog veel meer, vind je bij Goed.

 

Kies voor een positief verschil in jouw leven, kies voor Goed.

welkom in ons zorgnetwerk

Goed thuiszorgwinkel
03 205 69 29

 

Goed hoorcentrum

03 205 69 20

 

Goed apotheek

Reserveer je geneesmiddelen

 

Ontdek ons aanbod en bestel online in onze webshop.

Reserveer je hulpmiddelen via onze uitleendienst.

Maak kennis met Goedgeholpen, het platform voor zorgprofessionals.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius