Ga naar hoofdinhoud

zorgnetwerk

Ons zorgnetwerk bestaat om een positief verschil te maken in jouw leven.
Om jou een volledig ‘gezondheidsaanbod’ te kunnen bieden: van geneesmiddelen tot hooroplossingen, van mobiliteit tot comfort. Daarom bundelen we ons uitgebreid aanbod aan diensten, producten en expertises in één zorgnetwerk. Met 90 apotheken, 70 hoorcentra, meer dan 60 thuiszorgwinkels, onze eigen groothandel en HMC, voor hoogtechnologische mobiliteit en communicatie.

Dankzij ons netwerk kunnen wij je van eender waar een totaaloplossing bieden. Het maakt dus niet uit waar je een vraag stelt, in één van onze apotheken, hoorcentra of thuiszorgwinkels. Meer nog, we gaan voor oplossingen op maat. Want wat voor de ene werkt, werkt niet per definitie voor de andere. En we zijn pas tevreden als het helemaal goed zit.
Want voor minder gaan we niet.

Goed apotheken

Jouw gezondheid staat centraal. Daarom begeleiden we je graag bij je medicatiegebruik en helpen we met persoonlijk advies. Wij worden graag jouw huisapotheker.

logos-apotheken

Goed hoorcentra

Een betrouwbare referentie op het vlak van hoorapparaten, hoorhulpmiddelen én gehoorbescherming. Ontdek hoe je zelfs met een minder gehoor voluit van het leven kan genieten. Met een netwerk van 70 hoorcentra verspreid over heel Vlaanderen zijn we altijd in de buurt.

logo-aurilis

Goed thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel heeft oog en oor voor jouw gezondheid in al zijn facetten. Want gezond zijn, is veel meer dan ‘niet ziek zijn’. We helpen je dan ook om je altijd en overal goed te voelen. Zo kan jij kwaliteitsvol en zo zelfstandig mogelijk leven.

logos-thuiszorgwinkels

Goed groothandel

Een erkende groothandelaar en verdeler van geneesmiddelen, hulpmiddelen en parafarmaceutische producten. Onze 50-tal chauffeurs staan klaar om je bestellingen met de grootste zorg tot bij de Goed thuiszorgwinkels, apotheken of ziekenhuizen te brengen.

logo-escapo

HMC

Het team van HMC helpt je om mobiel te zijn en te blijven dankzij geavanceerde besturings- en communicatiesystemen én hoogtechnologische computerbediening. Zo bieden we  oplossingen op jouw maat en leven.

logo-hmc
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius