Ga naar hoofdinhoud

groothandel

Goed farma is de erkende groothandelaar en verdeler van geneesmiddelen en parafarmaceutische producten. Goed hulpmiddelen is de distributeur van hulpmiddelen bij Goed. Vanuit twee distributiecentra in Mechelen leveren onze chauffeurs 1 keer per dag de bestellingen af in Goed thuiszorgwinkels en Goed apotheken, én bij andere klanten zoals ziekenhuizen in heel Vlaanderen.

uitgebreid assortiment

Goed Groothandel beschikt over een omvangrijk gamma geneesmiddelen, hulpmiddelen voor andersvaliden en bejaarden, voedingssupplementen, steriel materiaal, specifieke ziekenhuisproducten … Door dagelijks contact met leveranciers waarborgen we een continue voorraad van ons uitgebalanceerd gamma zorg- en hulpmiddelen. Gemiddeld hebben we tot 21.000 verschillende producten in voorraad.

wetenschappelijke ondersteuning

Om onze klanten op alle vlakken te ondersteunen, is in Goed groothandel een expertisecentrum (vroegere wetenschappelijke dienst) opgenomen. Ziekenhuismedewerkers en apothekers krijgen een antwoord op alle vragen over medicijnen en andere hulpmiddelen. Het expertisecentrum telt sterk onderlegde specialisten in diverse zorgtrajecten zoals mobiliteit, bandagisterie, stoma en incontinentie. In hun zorgtrajecten combineren deze specialisten de behoeften van de klant met een scherp omlijnde en integrale retailondersteuning.

contactgegevens 

  • algemeen: 015 28 61 00
  • inkoop farma: 015 28 61 11 - farma.inkoop@goed.be
  • inkoop hulpmiddelen: 015 28 61 30 - hulpm.inkoop@goed.be
  • boekhouding: 015 82 61 00 - finance.gh@goed.be
  • business support farma: 015 28 61 34 - farma.klantendienst@goed.be
  • business support hulpmiddelen: 015 28 61 36 - hulpm.klantendienst@goed.be
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius