Ga naar hoofdinhoud

thuisverpleegkundigen

Bij Goed ben je als thuisverpleegkundige aan het juiste adres om echt het verschil te maken voor jouw patiënten. We begrijpen dat jouw werk meer is dan alleen het leveren van zorg. Jij biedt ook comfort, ondersteuning en een gevoel van zelfstandigheid aan je patiënten. Daarom staan we klaar om jou daarin te ondersteunen.

waarvoor kan je als verpleegkundige bij Goed terecht?

Dankzij jouw hulp en finesse als thuisverpleegkundige draag je bij aan een comfortabele zorgbeleving van je patiënten. Goed deelt jouw streven om mensen in staat te stellen zelfstandig en comfortabel thuis te blijven wonen. Dit doen we door middel van een uitgebreid aanbod hulpmiddelen, deskundig advies en oplossingen voor onder meer wondzorg, stomazorg en incontinentiezorg.

We begrijpen dat toegang tot de juiste hulpmiddelen essentieel is voor het leveren van hoogwaardige zorg. Daarom vind je bij ons ook een uitleendienst waar je gemakkelijk, tijdelijk én voordelig hulpmiddelen kan huren. Is het hulpmiddel defect? Dan kan je steeds terecht bij onze hersteldienst.

Daarnaast organiseert Goed gratis opleidingen, exclusief voor thuisverpleegkundigen. Zo kan je je kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en blijf je up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de thuisverpleging. Met Goed aan je zijde sta je er nooit alleen voor!

op zoek naar de oplossing voor jouw patiënt?

Neem dan contact op met Goed. Onze experten staan je te woord en zoeken samen met jou naar de juiste oplossing. 

thuisverpleegkundigen@goed.be

 

opleidingen bij Goed

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius