Ga naar hoofdinhoud

verwijs uw patiënten door naar Goed stomahuis

Heeft u patiënten die al een stoma dragen of binnenkort een ingreep moeten ondergaan? Heeft u patiënten die nood hebben aan condoomkatheters of urinezakken? Verwijs ze dan met een gerust hart door naar Goed.

Vanuit ons Goed stomahuis bieden onze bandagisten, stomareferentieverpleegkundigen en administratief team uw stomapatiënten persoonlijke, professionele en continue begeleiding. Ook aan huis. Zowel voor als na de ingreep staan we klaar voor de patiënt en de mantelzorger met ondersteuning en professioneel advies. 

Lees op onze patiëntenpagina’s hoe we stomadragers en gebruikers van condoomkatheters helpen met gerichte hulpmiddelen en persoonlijk advies.

nuttige documenten

documenten voor financiële tegemoetkoming

Om te genieten van een financiële tegemoetkoming voor stomamateriaal moet de patiënt ons een door de huisarts of specialist ingevulde bijlage 93 bezorgen. Dit ingevuld document kan u vervolgens naar ons opsturen of aan een van onze bandagisten overhandigen.

Ook voor een financiële tussenkomst voor condoomkatheters en urinezakken is een voorschrift vereist. 

documenten om door te verwijzen

Hieronder krijgt u toegang tot drie digitale invulformulieren die u ons ingevuld kan bezorgen met een verzendknop onderaan het respectievelijke formulier.

Voor vragen kan u ook steeds telefonisch bij ons terecht op 03 205 69 22.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
Hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius