Ga naar hoofdinhoud

de juiste scooter

Met een scooter kom je verder dan je denkt. Gezellig winkelen met de vriendinnen, een uitje in je eentje of een dagtocht met je partner, vrienden of familie, supporteren voor je kleinkind … je hoeft het niet te missen.

welk type scooter kies ik?

Bij het kiezen van een scooter heb je ongetwijfeld heel wat vragen:

  • Ga je je scooter vooral binnen of buiten gebruiken, of beide?
  • Hoe snel wil je ermee kunnen rijden?
  • Welke afstanden ga je ermee afleggen?
  • Welk zitcomfort heb je nodig?
  • Heb je recht op een financiële tegemoetkoming?
    • Zo ja, welke documenten heb je nodig om in orde te zijn?

Om te weten met welk model en type scooter je het best bent geholpen en op welke financiële tegemoetkomingen je juist recht hebt, maken we graag tijd voor jou vrij. Maak daarom gratis en vrijblijvende een afspraak met een mobiliteitsverstrekker

scooter

ontdek ons aanbod scooters

Vooraf al even kijken welk type scooters we aanbieden? Dat kan! We hebben voor jou heel wat scooters opgelijst. Let wel: ze online aankopen kan je niet. Daarvoor kan je langskomen bij onze mobiliteitsverstrekkers in je Goed thuiszorgwinkel. Ze helpen jou meteen ook met een antwoord op al je praktische vragen, en volgen ook je eventuele financiële tegemoetkoming voor je op.

gratis en vrijblijvende afspraak met verstrekker

Onze mobiliteitsverstrekkers kennen ons gamma scooters door en door, luisteren aandachtig naar je verhaal en helpen je bij de aanvraag en opvolging van je dossier en financiële tegemoetkomingen.

Maak eenvoudig een afspraak via via onze online afsprakenmodule. Kies het moment en de Goed thuiszorgwinkel die jou het best passen, en we staan voor je klaar op het door jou gekozen tijdstip in de door jou gekozen locatie.

Of bel naar 03 205 69 24 en we boeken graag een afspraak voor je in bij een Goed thuiszorgwinkel in je buurt

Om aanspraak te maken op een financiële tegemoetkoming heb je een medisch voorschrift nodig. Laat dit voorschrift invullen door je huisarts en breng het mee naar je afspraak met je mobiliteitsvertrekker. Download hier je exemplaar

op zoek naar een scooter?

Onze ervaren mobiliteitsverstrekkers staan voor je klaar. Ze beantwoorden al je vragen en laten je met plezier scooters uittesten.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
Hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius