Ga naar hoofdinhoud

nieuws

Bij Goed kan je rekenen op correct advies en goede service. We zijn er voor je, op elk moment in je leven. Benieuwd naar onze laatste tips, advies en nieuwtjes? Die vind je hier, veel leesplezier.

voordelen-huisapotheker

waarom een huisapotheker een goed idee is

online services - 8 april 2021

Duid je vertrouwde apotheek aan als jouw huisapotheker. Het is helemaal niet moeilijk en het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ontdek wat een huisapotheker voor jou kan betekenen.

lees verder

zelftesten verkrijgbaar bij jouw Goed apotheek

corona - 2 april 2021

Vanaf 6 april kan je ook bij je Goed apotheek terecht voor een zelftest. Daar kan je jezelf mee testen op het coronavirus. Het is belangrijk om hier goed geïnformeerd aan te beginnen. Daarom zetten we...

lees verder
online-shopping-click&collect

click & collect: de juiste weg naar jouw bestelling

online services - 29 maart 2021

Bestel online of telefonisch voor 18 uur en kom je bestelling de volgende werkdag GRATIS afhalen in één van onze Goed-vestigingen. Lees er hier meer over.

lees verder
Goed_open

Goed nieuws: onze Goed thuiszorgwinkels, hoorcentra en apotheken blijven open

corona - 25 maart 2021

In al onze Goed vestigingen blijven we je in veilige omstandigheden ontvangen. We zetten - zoals steeds - maximaal in op veiligheid.

lees verder
hulpmiddelen-Goed-apotheek

hulpmiddelen vind je nu ook bij je Goed apotheker

uitleendienst - 22 maart 2021

Met een netwerk van een 60-tal Goed thuiszorgwinkels zijn we sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen. Goed nieuws: sinds begin maart vind je (een deel van) ons assortiment hulpmiddelen nu ook bij onze Go...

lees verder
klaar-voor-de-lente

helemaal klaar voor de lente

online services - 18 maart 2021

Met de lente in het vooruitzicht houden we traditioneel onze grote schoonmaak. Een net huis is niet alleen goed voor onze mentale, maar ook voor onze fysieke gezondheid. Denk bijvoorbeeld maar aan al...

lees verder
Goed-magazine-lente-zomer

ontdek ons Goed magazine lente-zomereditie

online services - 15 maart 2021

De derde editie van het Goed magazine is een feit. Klaar voor een nieuw seizoen. Een boekje boordevol lentekriebels en tips om zorgeloos aan een heerlijke zomer te beginnen.

lees verder
fietstestdagen-banner

kom langs op onze fietstestdagen

mobiliteit - 8 maart 2021

Wanneer je niet meer zo vlot te been bent of een fysieke of motorische beperking hebt, kan je dankzij een aangepaste fiets toch nog genieten van een heerlijke fietstocht of gewoon je dagelijkse korte...

lees verder
mockup magazine2_blog

ontdek ons Goed magazine herfst-wintereditie

online services - 19 oktober 2020

Ontdek nu de herfst-wintereditie van ons Goed magazine. Boordevol tips, boeiende verhalen en advies. Alles voor een comfortabele en gezonde winter.

lees verder
Goed-ergonomie-terwijl-je-thuiswerkt

ergonomie terwijl je (thuis)werkt

comfort in huis - 8 oktober 2020

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm. Zorg voor een ergonomische werkplek: zit actief, beweeg, spaar je rug. Tips en zithulpen van Goed thuiszorgwinkel.

lees verder
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.