frontend.core.general.skipToMainContent.label frontend.core.general.skipToMainContent.label

nieuws

Bij Goed kan je rekenen op correct advies en goede service. We zijn er voor je, op elk moment in je leven. Benieuwd naar onze laatste tips, advies en nieuwtjes? Die vind je hier, veel leesplezier.

griepvaccinatie-corona-covid-blog

griepvaccinatie in tijden van corona

griep - 7 september 2020

Het najaar is het vaste moment voor de jaarlijkse griepprik. Door de aanwezigheid van het coronavirus is in 2020 het griepvaccin nog meer dan anders aangeraden.

Lees verder
familie-symptomen-griep-corona-verkoudheid

verkoudheid, griep of corona?

griep - 7 september 2020

Het coronavirus is nog altijd aanwezig. En in het najaar doen ook het griepvirus en verkoudheden weer de ronde. Hoe kan je de symptomen van griep, verkoudheid of corona van elkaar onderscheiden?

Lees verder
resound_one

hoorapparaat met luidspreker én extra microfoon in je oor

horen - 1 september 2020

Nog beter horen doe je met een hoogtechnologisch hoorapparaat. Bij ReSound One zitten de luidspreker en microfoon in je oor. Ontdek het bij Goed hoorcentrum.

Lees verder
mondmasker_met_lint

een mondmasker en een hoorapparaat: geen makkelijke combinatie

corona - 27 augustus 2020

Veel mensen met gehoorproblemen ervaren extra moeilijkheden in deze tijden. Het dragen van een hoorapparaat en mondmasker samen is geen makkelijke combinatie. We geven je graag enkele tips.

Lees verder
Mondmasker

verplicht in winkels: mondmaskers

corona - 10 juli 2020

Vanaf zaterdag 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in alle winkels. Door het dragen van een mondmasker kunnen we samen de verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen.

Lees verder
magazine_blog header

ontdek ons Goed magazine

online services - 10 juli 2020

Nog op zoek naar interessante en aangename lectuur voor de zomervakantie? Ontdek dan ons nieuwe Goed magazine boordevol interessante interviews, gezondheidstips en puzzelplezier.

Lees verder
Sissel_Gym

thuis in topvorm

het hart - 24 juni 2020

Hoe gediversifieerder je sport, hoe beter. Buiten lopen, fitnessen, thuis fietsen op je hometrainer of sporten met klein materiaal … zo blijf je fit en gezond.

Lees verder
recept-flexikok

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

comfort in huis - 16 juni 2020

Gezond eten draagt bij tot je welzijn en veerkracht. En gezond eten staat synoniem met lekker eten. Dat blijkt uit het kookboek ‘De Flexikok – Lekker Anders’ van Veerle De Brabanter.

Lees verder
zo-rij-je-goed

rij en voel je vrij

mobiliteit - 12 juni 2020

Scooters zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Maar welke neem je precies? De specialisten van Goed helpen je graag op weg naar de scooter die bij jou past.

Lees verder
Header_zetel

zo zit je goed

comfort in huis - 11 juni 2020

Geluk zit vaak in een klein hoekje. Het zetelhoekje! Wil je thuis ook zo’n knusse hoek inrichten? Met deze tips maak je er werk van.

Lees verder
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.