Ga naar hoofdinhoud
artikel 23 december 2021

hier komt Gerust

Het is zover: vanaf 1 januari zullen de personenalarmdiensten van CM en het Wit-Gele Kruis doorgaan onder een gloednieuwe naam: Gerust. Hoewel de twee organisaties tot voor kort nog apart werkten, slaan ze met Gerust nu de handen in elkaar.

hier komt Gerust

wat is een personenalarm?

Personenalarmen stellen hulpbehoevende mensen in staat om langer én veiliger thuis te blijven wonen. Met een personenalarm kun je met een enkele druk op een knop een noodsignaal naar je zorgcentrale sturen. Een medewerker van die centrale verbindt je vervolgens met een contactpersoon of de hulpdiensten. Zo ben je altijd en overal gerust. Lees hier meer over een persoonlijk alarmsysteem (PAS).  

wat verandert er?

Voor mensen die al een personenalarm hebben van CM of het Wit-Gele Kruis verandert er niets. Voor telefoontjes met vragen en noodoproepen kom je dus nog steeds bij dezelfde persoon terecht en blijft de dienstverlening dezelfde. Daarbovenop gebeurt de overschakeling naar een Gerust-abonnement helemaal automatisch, dus je hoeft er niet eens aan te denken. Ben je geen lid van CM en geen patiënt van het Wit-Gele Kruis? Geen zorgen. Ook voor jou is er Gerust, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. 

heb je vragen of opmerkingen over deze veranderingen?

Wil je meer weten over personenalarmen en hun nut voor jouw levensstijl? Vind alle informatie en advies op gerustzorgcentrale.be.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius