Ga naar hoofdinhoud

HMC

HMC staat voor High Tech Mobility & Communication. Je kan bij hen terecht voor hoogtechnologische mobiliteit, de beste oplossingen (op maat) voor communicatie en aangepaste besturings- of bedieningssystemen voor jouw woonomgeving.

team van specialisten

Het HMC-team bestaat uit hoogopgeleide deskundigen, zowel paramedisch als technisch. Samen zorgen ze voor sterke service en kwaliteit toegespitst op jouw noden en mogelijkheden. Via de aanpassing van hoogtechnologische hulpmiddelen blijven ze  continu werken aan de verbetering van je levenskwaliteit en het behouden of verhogen van je zelfstandigheid. Dankzij hun jarenlange ervaring, technologische kennis, maatwerk en totaaloplossingen, komen ze tegemoet  aan de meest individuele wensen en functionele beperkingen. 

productaanbod HMC

   1. mobiliteit
   2. maatwerk
   3. communicatie en computer
   4. automatisatie en omgevingsbediening
mobiliteit op maat

1. mobiliteit

 • Mobiliteit is een drijvende factor in het leven van iedereen. Bij HMC telt jouw verhaal. Ze leveren kwalitatief sterke en technisch geavanceerde hulpmiddelen die volledig op jouw maat zijn aangepast. Hierbij houden ze rekening met jouw specifieke noden en verwachtingen.
 • Daarnaast zorgt HMC voor totaaloplossingen met geavanceerde besturings- en communicatiesystemen en hoogtechnologische computerbediening. Zo kan door hun expertise iedereen met een motorische beperking zich voortbewegen in een elektrische rolstoel en kunnen computers aangestuurd worden door de ogen of hoofdbeweging.
 • Het aanbod elektronische rolstoelen is zeer uitgebreid en kan uitvoerig getest worden vooraf. Met hun begeleiding vind je de rolstoel die perfect bij je past. 

>> bekijk hier alles van mobiliteit

2. communicatie & computer

 • Spreken is een basisrecht voor iedereen: met HMC heb je altijd een stem. Ze helpen je communiceren via de meest vooruitstrevende technologie en de begeleiding van ervaren therapeuten.

 • HMC beschikt zowel over eenvoudige communicatie-toestellen voor beginnende communicatie, als uitgebreide toestellen die met jouw niveau meegroeien. Communicatiesoftware, stemversterkers of teksgebaseerde hulpmiddelen - voor ieder is er de gepaste oplossing.

>> bekijk hier alles over communicatie & computer

communicatietechnologie
maatwerk

3. maatwerk

 • HMC heeft expertise opgebouwd in het uitwerken van speciale aanpassingen en het omvormen van standaard hulpmiddelen naar op maat projecten.

  Enkele voorbeelden:
  • Elektrische rolwagen met camera's en elektromagneet
  • Elektrische brancard met roterende spiegels
  • Op maat gemaakte montagesystemen voor de spraakcomputer op de rolwagen te positioneren
  • Elektrische hoog-laag lift met dubbele slaglengte
  • Elektrisch bediende snoepverdeler voor honden

>> bekijk hier alles over maatwerk

4. automatisatie en omgevingsbediening

Jouw wereld draadloos binnen handbereik. Afstandsbediening, draadloze telefonie, parlofonie, geautomatiseerde deuren en rolluiken zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze maken het leven gemakkelijker voor wie in zijn bewegingen beperkt is. Wat ook jouw beperking of aandoening is, HMC helpt je om jouw omgeving zoveel mogelijk te bedienen vanuit jouw rolstoel, bed of zetel. We beschikken over de recentste besturings- en bedieningssystemen voor jouw woonomgeving.
 
Als klant van HMC kan je altijd terecht bij Goed thuiszorgwinkel voor (nood)oplossingen op korte termijn, directe hulp en directe hulp/advies van specialisten en (para)medisch geschoold personeel met kennis van zaken.  

>> bekijk hier alles over automatisatie en omgevingsbediening

omgevingsbediening

FAQ's rond HMC

Nog vragen rond HMC en terugbetalingen? Lees verder op onze FAQ-pagina.

 

 

op zoek naar de mobiliteitsoplossing voor jouw probleem?

Neem dan contact op met HMC.

De experten staan je te woord en zoeken samen met jou de juiste oplossing voor jouw noden. 

HMC@goed.be

T: +32 (0)9 380 19 72
F: +32 (0) 9 380 14 57

Lobulckstraat 17A
9880 Lotenhulle (Aalter)

 • gratis verzending vanaf €40 met bpost
 • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius