Ga naar hoofdinhoud

wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement puzzel & win in Goed magazine.

 1. De wedstrijd wordt afgesloten op de dag die op de wedstrijdpagina in Goed magazine staat vermeld en die eventueel via social media of een van de websites van Goed wordt meegegeven.
 2. Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen door ofwel online het antwoord door te geven, of door het antwoord met naam, adresgegevens en eventueel telefoonnummer en e-mailadres in een voldoende gefrankeerde omslag te sturen naar Goed Marketing, Generaal de Wittelaan 4, 2800 Mechelen, die optreedt als wedstrijdorganisator.
 3. De antwoorden moeten uiterlijk op de in het Goed magazine vermelde afsluitdatum geregistreerd zijn of ontvangen op het adres vermeld in punt 10.
 4. Een deelnemer kan in principe slechts één antwoord op de puzzel- en schiftingsvraag indienen. Ingeval van meerdere antwoorden diskwalificeert de deelnemer zijn/haar deelname.
 5. Om in aanmerking te komen voor de prijs dient de deelnemer het winnende woord juist te hebben. Wie de wedstrijdvraag juist beantwoordt en de schiftingsvraag correct heeft of het dichtst benaderd, is de winnaar van de wedstrijd.
 6. Ingeval van een ex aequo bij de rangschikking van de winnaars, wordt de prijs toegewezen aan de deelnemer die door het lot wordt aangeduid. In dit geval zal de wedstrijdorganisator twee getuigen aanduiden die de lottrekking bijwonen. Indien er meerdere prijzen te winnen zijn, wordt in functie van toewijzing een ranking opgemaakt op basis van het klasseringsprincipe van punt 5.
 7. De winnaar(s) wordt/worden telefonisch of via e-mail door de wedstrijdorganisator/Goed verwittigd. In het Goed magazine dat daaropvolgend verschijnt worden de voornaam, naam en woonplaats van de winnaar gepubliceerd bij de opgave van de nieuwe puzzel.
 8. Behoudens de betaling en de betalingsvoorwaarden gelden onze algemene verkoopvoorwaarden voor de te winnen prijs. Afhankelijk van de aard van de te winnen prijs en de onderlinge afspraak tussen de winnaar en Goed, wordt de prijs gratis aan huis geleverd tijdens de kantooruren op een weekdag op het tijdstip en de plaats in België overeengekomen met de winnende deelnemer, of wordt de prijs door de winnaar afgehaald in een afgesproken vestiging van Goed. De prijs is exclusief plaatsing. De prijs wordt niet omgeruild in speciën.
 9. De personeelsleden van Goed, hun partner en inwonende gezinsleden kunnen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
 10. De verwerking van de deelnemingsformulieren zal plaats vinden in de kantoren van Goed, Generaal de Wittelaan 4, 2800 Mechelen onder leiding van de Manager Marketing.
 11. In geval van betwisting of discussie over deze actie of al wat er verband mee houdt, beslist de Manager Marketing. Deze beslissing kan niet worden aangevochten.
 12. De deelname aan de wedstrijd in Goed magazine houdt de aanvaarding zonder voorbehoud van dit onderhavig reglement in.
 • gratis verzending vanaf €40 met bpost
 • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius