Ga naar hoofdinhoud

HMC - tekst naar spraak

Jongeren of volwassenen die met tekst kunnen communiceren kiezen vaak voor een tekstgebaseerd hulpmiddel. Als u geen bijkomende problemen hebt met de handfunctie of andere aanvullende eisen, dan kan een eenvoudig tekstsysteem volstaan....

Een krachtige woord- en zinsvoorspelling helpen u immers om sneller te kunnen communiceren.

Er kunnen boodschappen in het toestel worden bewaard en snel weer worden opgeroepen. Zo kan u ook conversaties voorbereiden en op een vlotte manier aan een gesprek deelnemen. Optioneel kan het toestel uitgebreid worden met SMS functionaliteit of infrarood omgevingsbediening.

onze producten

Allora 2

Allora 2

De Allora 2 is een eenvoudig tekst gebaseerd communicatiehulpmiddel  voorzien van een handig toetsenbord, een display met achtergrondverlichting én een tweede display.

Het tweede display is een handig meeleesvenster voor de gesprekspartner, dat bovendien snel losgekoppeld kan worden.

Standaard is de Allora 2 uitgerust met een kwalitatief hoogstaande en zeer goed verstaanbare mannelijke en vrouwelijke stem (spraaksynthese).
Optioneel is er de SMS functie en de IR omgevingsbediening.
 

Lightwriter SL 50

De Lightwriter SL50 is een tekstgebaseerd communicatiehulpmiddel.

Gebruikers met een goede handfunctie kunnen boodschappen typen via het AZERTY-toetsenbord. In tegenstelling tot een dynamisch communicatiehulpmiddel met aanraakscherm, beschikt de SL50 over fysiek voelbare toetsen. De toetsen verlichten, zodat u in het donker ook kan communiceren.

Door de ingebouwde woordvoorspelling kunt u nog sneller communiceren. Het toestel beschikt over een meeleesvenster en extra krachtige luidsprekers. Uw boodschappen worden uitgesproken door een computerstem.

Lightwriter SL50
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius