Ga naar hoofdinhoud

HMC - mobiliteit

Mobiliteit is een drijvende factor in het leven van iedereen. Bij HMC telt jouw verhaal. Wij leveren kwalitatief sterke en technisch geavanceerde hulpmiddelen die volledig op jouw maat zijn aangepast. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke noden en verwachtingen. Met onze begeleiding vind je de rolstoel die perfect bij je past.

Ontdek de totaaloplossingen met geavanceerde besturings- en communicatiesystemen en hoogtechnologische computerbediening. We beschikken over de expertise om iedereen met een motorische beperking zich te laten voortbewegen in een elektrische rolstoel. Ook het aansturen van computers en apparaten met de ogen of een eenvoudige beweging van het hoofd maken we mogelijk.
 
Zoek je een elektrische rolstoel die volledig is aangepast aan jouw woonomgeving? HMC bekijkt samen met jou alle mogelijkheden om je rolstoel uit te breiden met een  handige en gebruiksvriendelijke bediening of besturing. Die kan je aansturen met kin, hoofd, vinger, voet of ogen. We beschikken over geavanceerde maatwerkoplossingen die we steevast uitwerken met de meest vooruitstrevende technologieën.   Ons aanbod elektronische rolstoelen is enorm. Elk merk en type heeft zijn specifieke eigenschappen die je enkel kan ervaren door de rolstoel te gebruiken. Het is dan ook van groot belang dat je de rolstoel op voorhand uitvoerig kan testen. HMC beschikt over een ruim assortiment demonstratie- en testrolstoelen, voorzien van alle mogelijke accessoires en besturingen. Zo kom je samen met onze mobiliteitsverstrekkers tot de juiste keuze.
 
Bekijk op onze website het overzicht van alle unieke modellen. Wil je graag meer weten over deze rolstoelen of bijkomende modellen? Aarzel niet om contact op te nemen. 
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius