Ga naar hoofdinhoud

HMC - mobiliteit

Mobiliteit is een drijvende factor in het leven van iedereen. Bij HMC telt jouw verhaal. Wij leveren kwalitatief sterke en technisch geavanceerde hulpmiddelen die volledig op jouw maat zijn aangepast. Hierbij houden we rekening met jouw specifieke noden en verwachtingen. Met onze begeleiding vind je de rolstoel die perfect bij je past.

Ontdek de totaaloplossingen met geavanceerde besturings- en communicatiesystemen en aangepaste computerbediening Onze doelstelling is om iedereen met een motorische beperking de kans te geven zich te verplaatsen met een elektrische rolstoel. Ook het aansturen van computers en apparaten met de ogen of een eenvoudige beweging van het hoofd maken we mogelijk.

Zoek je een elektronische rolstoel die volledig is aangepast aan jouw woonomgeving? HMC bekijkt samen met jou alle mogelijkheden om je rolstoel uit te breiden met een aangepaste en gebruiksvriendelijke besturing. Die kan je aansturen met kin, hoofd, vinger, voet of ogen. Wij hebben een uitgebreid aanbod ter beschikking. Elk merk en type heeft zijn specifieke eigenschappen die je enkel kan ervaren door de rolstoel te gebruiken. Het is dan ook van groot belang dat je de rolstoel op voorhand uitvoerig kan testen. HMC beschikt over een ruim assortiment demonstratie- en testrolstoelen, voorzien van alle mogelijke accessoires en besturingen. Zo kom je samen met onze mobiliteitsverstrekkers tot de juiste keuze.
 

Wil je graag meer weten over onze rolstoelen? Aarzel niet om contact op te nemen.

op zoek naar de mobiliteitsoplossing voor jouw probleem?

Neem dan contact op met HMC.

De experten staan je te woord en zoeken samen met jou de juiste oplossing voor jouw noden. 

HMC@goed.be

T: +32 (0)9 380 19 72

Lobulckstraat 17A
9880 Lotenhulle (Aalter)

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius