Ga naar hoofdinhoud
26 april 2021

5x meteen geholpen met onze uitleendienst

Soms heb je heel snel een zorgoplossing nodig, maar slechts voor een bepaalde duur: je kan immers niet voorspellen wanneer je ziek wordt, een blessure oploopt bij het sporten of bij een val. Ook ouders van baby’s en jonge kinderen zijn wel eens op zoek naar een tijdelijk hulpmiddel voor hun kind. In tal van gevallen en situaties kan je terecht bij de uitleendienst van Goed thuiszorgwinkel, waar je bij acute zorgen specifieke hulpmiddelen kan huren.

5x meteen geholpen met onze uitleendienst

Soms heb je heel snel een zorgoplossing nodig, maar slechts voor een bepaalde duur: je kan immers niet voorspellen wanneer je ziek wordt, een blessure oploopt bij het sporten of bij een val. Ook ouders van baby’s en jonge kinderen zijn wel eens op zoek naar een tijdelijk hulpmiddel voor hun kind. In tal van gevallen en situaties kan je terecht bij de uitleendienst van Goed thuiszorgwinkel, waar je bij acute zorgen specifieke hulpmiddelen kan huren.

5 situaties waarbij je goed bent geholpen met onze uitleendienst

Hieronder geven we enkele voorbeelden van situaties waarin je (tijdelijk) een bepaalde zorgoplossing nodig hebt. Goed is er voor iedereen, in elke fase van het leven.

1. pas thuis met je baby’tje

Je kan je zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op de komst van je baby, maar toch kan je niet alles voorzien of op voorhand weten. Soms komt de borstvoeding niet goed op gang of kan je kindje om een bepaalde reden niet rechtstreeks aan de borst drinken. Met een afkolftoestel kan je je baby moedermelk geven in een flesje. Misschien moet je het gewicht van je zoon of dochter nauwlettend opvolgen gedurende een bepaalde periode. Dan kan je een babyweegschaal huren. En als je kindje niet goed slaapt omdat het reflux heeft, kan je een antirefluxbed ontlenen, zodat het in veilige omstandigheden in een schuine positie kan slapen.

2. zorgen voor jonge kinderen

Als je kind al iets ouder is - vanaf de leeftijd van 6 jaar - en het heeft nog moeite om ‘s nachts droog te blijven, kan je een plaswekker huren om het te leren op tijd op te staan.

Bij luchtweginfecties of allergieën moet je kindje soms medicatie innemen via een aerosoltoestel. Aangezien je het meestal nodig hebt voor een bepaalde duur, is huren voordeliger dan aankopen.

3. een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk is snel gebeurd. Je glijdt uit wanneer het glad is, je blesseert je tijdens het sporten met je vrienden, je valt van je fiets of je bezeert je tijdens het werk …  Als je door een ongeval, blessure of operatie niet mobiel bent en een tijdje met krukken moet lopen of je in een rolstoel moet verplaatsen, is het vaak interessanter om dit materiaal te huren. Krukken bieden we aan in huurkoop, dat wil zeggen dat je een paar aankoopt, maar je een deel krijgt terugbetaald als je ze binnen 3 maand terugbrengt. Ook voor kinderen hebben we kinderrolwagens en kinderkrukken in ons aanbod.

4. revalideren na een ongeval of blessure

In sommige gevallen moet of wil je thuis revalideren, bijvoorbeeld na een operatie of een sportblessure. Of je wil voor een kortere tijd thuis aan je conditie werken, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden. Niet iedereen heeft thuis echter een fitnesstoestel staan. Bij Goed kan je een hometrainer of pedalo huren en zo op je eigen tempo weer in vorm raken. Momenteel is er door de stijgende vraag echter een wachtlijst voor de hometrainers. 

5. thuis herstellen in alle comfort

Wanneer je ernstig ziek bent en voor een bepaalde tijd niet in je eigen kamer kan rusten of slapen, is een zorgbed of elektrisch bed een goede oplossing. Dit wordt omwille van praktische redenen bij je thuis geleverd. Daarnaast zijn er tal van accessoires te huur, zoals zijsponden, een serumhouder, een bedtafel, een zelfoprichter, stahulp, tillift en ruggensteun. Alles om jou te helpen om je zo comfortabel mogelijk thuis te laten herstellen en verzorgen. Ook voor een rollator of een looprek kan je terecht bij onze uitleendienst. 

5 troeven van onze uitleendienst

Onze uitleendienst heeft heel wat troeven. Het is niet alleen financieel een pak voordeliger om een hulpmiddel tijdelijk te huren dan het te moeten aankopen. Het is ook gemakkelijk, snel en betrouwbaar:

1. snelle dienstverlening

Je kan je hulpmiddel(en) online reserveren en laten leveren of je kan ze ook zelf ophalen bij de Goed thuiszorgwinkel in jouw buurt. Nadat je de eerste maand huur en de waarborg hebt betaald en eventuele accessoires hebt aangekocht, krijg je alles meteen mee. 

2. online reservatie

Via onze website kan je heel wat hulpmiddelen online reserveren. Daarvoor moet je een account aanmaken, na reservatie belt een van onze adviseurs je op om de praktische details met jou door te nemen en nog eventuele aanbevelingen te doen.

3. levering aan huis

Grote hulpmiddelen, zoals een rolstoel, een zorgbed of een hometrainer, leveren we om praktische redenen aan huis. Na de huur komen we ze ook weer ophalen. Voor deze materialen bel je best toch enkele dagen vooraf naar je Goed thuiszorgwinkel.

4. hygiënische aankoop

Sommige toebehoren kunnen we om hygiënische redenen niet verhuren, denk aan de broekjes bij een plaswekker, de afkolfset bij een melkafkolfapparaat, de matras bij een bed, het masker bij een aerosoltoestel … Deze materialen kan je aankopen in onze winkel of via onze webshop. Onze adviseurs geven je met plezier meer informatie.

5. hersteldienst

We hebben ons eigen atelier met hersteldienst. Bij problemen of defecten aan gehuurde hulpmiddelen mag je zelf geen herstelwerken uitvoeren, maar neem je contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle oplossing.

Neem alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment hulpmiddelen te huur of bel met onze productspecialisten op 03 205 69 29. 

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius