frontend.core.general.skipToMainContent.label frontend.core.general.skipToMainContent.label

comfort in huis

Je plan kunnen trekken - al dan niet met hulp van een mantelzorger - in je eigen huis: daar streven wij naar. We helpen je met een uitgebreid assortiment kleine en grote hulpmiddelen. Van een eenvoudige tubeknijper over een toiletstoel tot een volledig uitgerust zorgbed ... hulp en zorg zitten zowel in kleine als grote oplossingen. Goed thuiszorgwinkel biedt ze allebei aan, en dit zowel voor korte als lange termijn. Samen vinden we wat je nodig hebt.

Goed-ergonomie-terwijl-je-thuiswerkt

ergonomie terwijl je (thuis)werkt

comfort in huis - 8 oktober 2020

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm. Zorg voor een ergonomische werkplek: zit actief, beweeg, spaar je rug. Tips en zithulpen van Goed thuiszorgwinkel.

lees verder
recept-flexikok

eet lekker, eet gezond, eet afwisselend

comfort in huis - 16 juni 2020

Gezond eten draagt bij tot je welzijn en veerkracht. En gezond eten staat synoniem met lekker eten. Dat blijkt uit het kookboek ‘De Flexikok – Lekker Anders’ van Veerle De Brabanter.

lees verder
Header_zetel

zo zit je goed

comfort in huis - 11 juni 2020

Geluk zit vaak in een klein hoekje. Het zetelhoekje! Wil je thuis ook zo’n knusse hoek inrichten? Met deze tips maak je er werk van.

lees verder
header_slapen

een matras op maat is de investering waard

comfort in huis - 10 juni 2020

Goedgezind wakker worden na een heerlijk nachtje slapen. Zalig! Een matras op maat is de investering dan ook echt waard. Jij bent uniek, je matras best ook.

lees verder
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.