Ga naar hoofdinhoud

we schrijven over:

online services

artikel 16 april 2020

snel en veilig geholpen met ons uitgebreid onlineaanbod

snel en veilig geholpen met ons uitgebreid onlineaanbod

We helpen we je graag online verder. Heb je een vraag over een product? Chat met één van onze specialisten via onze live chat.

  • In onze webshop  vind je een uitgebreid gamma van meer dan 10.000 hulpmiddelen. Momenteel wordt alles wat je bestelt gratis geleverd. Bestel je een artikel op voorraad voor 15 uur, dan krijg je het al de volgende werkdag geleverd. Ontdek ons gamma via goed.be/webshop.
  • Medicatie nodig? Reserveer je medicijnen online via goed.be/webreservatie. Je ontvangt een sms of e-mail wanneer je producten voorradig zijn in de apotheek.
  • Ben je ziek, moeilijk te been, werk je onregelmatig, … en geraak je niet bij je Goed apotheek? Bel ons en we zorgen voor een oplossing. Onze Goed apotheker levert bijvoorbeeld bij je thuis
  • Bestel hier oordoppen of onderhoudsproducten voor je hoorapparaat.
  • Hulpmiddelen ontlenen gaat nu extra vlot via goedgeholpen.be. Deze site is er ook voor doorverwijzers die hulpmiddelen willen bestellen voor een patiënt.
  • Advies nodig of dringende vragen? Bel ons dan op 03 205 69 29 of chat met een van onze experten op goed.be of www.goed.be/apotheek.
  • Bel voor al jouw vragen rond corona naar 015 29 31 13. Op weekdagen van 9 tot 18u30, op zaterdagvoormiddag van 9 tot 13 uur.

Op www.goed.be/coronavirus vind je een volledig overzicht van ons onlineaanbod. Aarzel niet om ons te contacteren. Jouw gezondheid blijft onze prioriteit.

#samensterk #zorgwerkt


recent nieuws

online-shopping-click&collect

click & collect: de juiste weg naar jouw bestelling

Bestel online of telefonisch voor 18 uur en kom je bestelling de volgende werkdag GRATIS afhalen in één van onze Goed-vestigingen. Lees er hier meer over.

lees nieuwsbericht
voordelen-huisapotheker

waarom een huisapotheker een goed idee is

Duid je vertrouwde apotheek aan als jouw huisapotheker. Het is helemaal niet moeilijk en het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ontdek wat een huisapotheker voor jou kan betekenen.

lees nieuwsbericht
klaar-voor-de-lente

helemaal klaar voor de lente

Met de lente in het vooruitzicht houden we traditioneel onze grote schoonmaak. Een net huis is niet alleen goed voor onze mentale, maar ook voor onze fysieke gezondheid. Denk bijvoorbeeld maar aan al...

lees nieuwsbericht
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius