Ga naar hoofdinhoud
22 maart 2021

hulpmiddelen vind je nu ook bij je Goed apotheker

Met een netwerk van een 60-tal Goed thuiszorgwinkels zijn we sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen. Goed nieuws: sinds begin maart vind je (een deel van) ons assortiment hulpmiddelen nu ook bij onze Goed apotheken.

hulpmiddelen vind je nu ook bij je Goed apotheker

In onze thuiszorgwinkels vind je een breed scala aan producten die je het leven gemakkelijker en/of aangenamer maken. Met Goed thuiszorgwinkels over heel Vlaanderen, is er altijd wel eentje in de buurt. Wie minder mobiel is of geen wagen heeft kan vlak in de buurt soms toch nog iets te ver zijn. Daar zijn we ons van bewust. Sinds begin maart is ons aanbod hulpmiddelen ook verkrijgbaar bij de Goed apotheken: incontinentiemateriaal, revalidatiemateriaal, compressiekousen, steunkousen, loophulpen, onderhoudsproducten en batterijen voor hoorapparaten, badkamer- en toilethulpmiddelen … We hebben heel wat producten op voorraad, andere kan je bestellen en worden snel geleverd.

shop-in-shop concept voor hulpmiddelen

Eerder dit jaar opende in Sinaai, Herentals en Westerlo een heus nieuw shop-in-shopconcept voor hulpmiddelen in de apotheek. In deze Goed apotheken kan je naast farmaceutische producten ook een ruim assortiment Goed hulpmiddelen verkrijgen. In hun kielzog volgen ook de andere Goed apotheken met een concept dat aangepast is aan de grootte van de apotheek en het aanbod hulpmiddelen.

hulpmiddelen met CM-korting

De CM-korting die je als lid van CM op hulpmiddelen geniet, breidt zich door dit initiatief ook uit naar onze apotheken. Afhankelijk van de Goed apotheek waar je klant bent, vind je een eerder beperkt of uitgebreid aanbod van onze hulpmiddelen. Maar alle producten zijn wel via jouw apotheek te bestellen. Voor grotere producten is thuislevering natuurlijk mogelijk. En wil je graag een product testen of moet dit op jouw maat worden gemaakt, dan helpt je Goed apotheker je graag verder om een afspraak te maken met een medewerker van een Goed thuiszorgwinkel in je buurt.

hulpmiddelen nodig?

Kom langs bij de Goed apotheek in jouw buurt voor aangepast advies.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
Hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius