Ga naar hoofdinhoud
specialist incontinentiezorg

specialisten

specialist incontinentiezorg

maak een afspraak met specialist incontinentiezorg

Heb je last van incontinentie of urineverlies? We zoeken samen met jou in alle discretie naar de geschikte oplossing. Zowel bij licht als zwaar urineverlies, zowel voor overdag als ’s nachts.

alles voor jouw comfort

Onze specialisten incontinentiezorg zijn een betrouwbare partner bij het zoeken naar een oplossing die voor jou het meest comfortabel is. Van incontinentiebroekjes tot -verbanden en condoomkatheters … onze specialisten helpen je discreet zoeken naar het meest comfortabele, gebruiksvriendelijke en praktische incontinentiemateriaal. Zo hoef je niets aan levenscomfort in te boeten omdat je last hebt van incontinentie.

een eerste afspraak voor een goed begin

Last van incontinentie? Of ben je een mantelzorger die een oplossing zoekt voor de persoon voor wie je zorgt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een incontinentiespecialist.

Wat kost een afspraak? 

Een afspraak kost je helemaal niets. Onze incontientiespecialisten geef je gratis advies op maat. 

Hoe lang duurt een afspraak? 

Een afspraak duurt gemiddeld 15 min. 

Wat kan ik verwachten tijdens een afspraak? 

  • We garanderen je een vertrouwelijk en discreet gesprek. Onze winkels beschikken over een discrete en rustige ruimte waar we actief, betrokken en alert naar jou luisteren.
  • Vertel ons in alle openheid jouw verhaal. Onze specialist incontinentiezorg neemt de tijd om naar jou te luisteren. Zo kunnen we kijken met welk incontinentiemateriaal of zorgoplossing we jou kunnen helpen.
  • Na de eerste kennismaking kan je verschillende stalen uittesten. Dit helpt je om de voor jou ideale oplossing te vinden en te vergelijken

Ben je nieuwe klant bij Goed? Dan krijg je van ons een welkomstbox cadeau! 

Waar kan ik terecht voor een afspraak? 

Je kan terecht in een selectie van onze Goed thuiszorgwinkels. Een afspraak maken kan je online of telefonisch via 03 205 69 29. 

Heb je al gevonden wat je zocht?

Ook daarna blijven wij voor je klaarstaan met professioneel advies. Heb je een uitstap gepland of ga je met vakantie? En wil je weten of je daarvoor aangepast incontinentiemateriaal nodig hebt? Je specialist incontinentiezorg weet raad.

specialist incontinentiezorg

De incontinentiespecialist is gespecialiseerd in de zorg voor en de begeleiding van mensen met incontinentie. Samen zoeken jullie de gepaste oplossing voor jouw probleem.

afspraak in een vestiging
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius