Ga naar hoofdinhoud
specialist incontinentiezorg

Specialisten

specialist incontinentiezorg

maak een afspraak met specialist incontinentiezorg

Heb je last van incontinentie of urineverlies? Maak er geen taboe van en laat je helpen. We zoeken samen met jou in alle discretie naar de geschikte oplossing. Zowel bij licht als zwaar urineverlies, zowel voor overdag als ’s nachts.

alles voor jouw comfort

Onze specialisten incontinentiezorg zijn een betrouwbare partner bij het zoeken naar een oplossing die voor jou het meest comfortabel is. Van incontinentiebroekjes tot -verbanden en condoomkatheters … onze specialisten helpen je discreet zoeken naar het meest comfortabele, gebruiksvriendelijke en praktische incontinentiemateriaal. Zo hoef je niets aan levenscomfort in te boeten omdat je last hebt van incontinentie. Zo hoef je bij urineverlies niets aan levenscomfort in te boeten.

een eerste afspraak voor een goed begin

Heb je incontinentie? Of ben je een mantelzorger die een oplossing zoekt voor de persoon voor wie je zorgt? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een specialist incontinentiezorg. Een afspraak kost je helemaal niets. Onze incontinentiespecialisten geven je gratis advies op maat. Reken op ongeveer een kwartiertje voor deze eerste kennismaking.

Wat kan ik verwachten tijdens een afspraak? 

  • We garanderen je een vertrouwelijk en discreet gesprek. Onze Goed thuiszorgwinkels beschikken over een discrete en rustige ruimte waar we actief, betrokken en alert naar jou luisteren.
  • Vertel ons in alle openheid jouw verhaal. Onze specialist incontinentiezorg neemt de tijd om naar jou te luisteren. Zo kunnen we samen kijken met welk incontinentiemateriaal of met welke zorgoplossing we jou kunnen helpen.
  • Na de eerste kennismaking kan je verschillende stalen uittesten. Dit helpt je om de voor jou ideale oplossing te vinden en te vergelijken

Ben je nieuwe klant bij Goed? Dan krijg je van ons een welkomstbox cadeau met nog meer tips en advies.

Waar kan ik terecht voor een afspraak? 

Je kan terecht in een selectie van onze Goed thuiszorgwinkels. Een afspraak maken kan online of telefonisch via 03 205 69 29. 

Heb je al gevonden wat je zocht?

Ook daarna blijven wij voor je klaarstaan met professioneel advies. Heb je een uitstap gepland of ga je met vakantie? En wil je weten of je daarvoor aangepast incontinentiemateriaal nodig hebt? Je specialist incontinentiezorg weet raad.Of wil je weten of je voedingspatroon invloed heeft op je urineverlies of de aanpak daarvan? Ook op dergelijke vragen krijg je van je specialist incontinentiezorg een passend antwoord. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. 

specialist incontinentiezorg

Onze incontinentiespecialisten zijn gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van mensen met incontinentie. Samen zoeken jullie de meest passende oplossing voor jouw probleem.

afspraak in een vestiging
  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
Hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius