Ga naar hoofdinhoud

onderwerp:

hoorapparaten

artikel 7 september 2022

ontdek de nieuwste innovaties van Phonak

Op zoek naar hoortoestellen die perfect bij jouw levensstijl passen? De Phonak hoortoestellen en accessoires zijn vakkundig ontworpen om de communicatie met dierbaren te verbeteren en jou aan te moedigen om ten volle van het leven te genieten. Want goed kunnen horen is een belangrijk onderdeel van een gezond leven en een groter welzijn. Ontdek de nieuwste Phonak hoortoestellen en probeer ze uit in jouw Goed Hoorcentrum.

ontdek de nieuwste innovaties van Phonak

ontketen het wonder in jezelf dankzij de innovaties van Phonak

Phonak Audéo Fit

Phonak Audéo Fit™

De Audéo Fit hoortoestellen promoten gezonde gewoontes en creëren een groter gevoel van welzijn door het bijhouden van gezondheidsgegevens.* Ons eerste hoortoestel dat is uitgerust met een hartslagsensor, naast het leveren van de kenmerkende ongeëvenaarde** geluidskwaliteit¹ en universele connectiviteit van Paradise.

In combinatie met de myPhonak-app houdt Audéo Fit de hartslag, stappen en activiteitsniveaus bij en biedt het de mogelijkheid om doelen in te stellen. Dit levert meer op dan beter horen, met hoortoestellen die ook de dagelijkse activiteiten bijhouden zonder dat er een extra hulpmiddel nodig is.

>> ontdek Phonak Audéo Fit™

*om toegang te krijgen tot gezondheidsgegevens, is het noodzakelijk om een account aan te maken in de myphonak app.
**vergeleken met phonak audéo marvel
1 appleton, j. (2020) autosense os 4.0 - aanzienlijk minder luisterinspanning en voorkeur voor spraakverstaanbaarheid. phonak field study news, opgehaald van www.phonakpro.com/evidence, geraadpleegd in februari 2022.

Phonak Audéo Life™

Het leven kan soms onverwacht zijn - van een plotselinge regenbui tot een warmer dan gebruikelijke dag of zelfs een plotselinge plons bij het zwembad. Speciaal voor deze momenten heeft Phonak 's werelds eerste waterdichte* oplaadbare hoortoestel ontwikkeld. Audéo Life biedt de hoorprestaties en connectiviteit van Paradise gecombineerd met een robuuste nieuwe behuizing die extra bescherming biedt tegen niet alleen zoet water, maar ook zout of zwembadwater en zweet.

Bovendien is het het eerste hoortoestel van Phonak dat ontworpen is met een nieuwe inductielader, de Phonak Charger Case Go™, voor probleemloos opladen, thuis en onderweg.

>> ontdek Phonak Audéo Life™

*tot 50cm diep 
Phonak Audéo Live
Phonak Audéo Paradise

Phonak Virto™ Paradise

Phonak Virto Paradise is steeds op maat gemaakt, zodat deze perfect in jouw oor past en aan jouw persoonlijke hoorbehoeften voldoet. Het moderne ontwerp geeft je innerlijke vertrouwen een boost. Dankzij de universele connectiviteit* ben je gemakkelijk verbonden met de nieuwste functies, waaronder handsfree bellen en muziek streamen, terwijl je toch de kenmerkende ongeëvenaarde** geluidskwaliteit¹ van Paradise behoudt.

>> ontdek Phonak Virto™ Paradise

*alleen voor Virto P-312
**Vergeleken met Phonak Audéo Marvel
1 Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0 - aanzienlijk minder luisterinspanning en voorkeur voor spraakverstaanbaarheid. Phonak Field Study News, opgehaald van www.phonakpro.com/evidence, geraadpleegd in februari 2022.

Wil jij de nieuwste Phonak hoorapparaten uittesten?

Wat jouw persoonlijke luisterbehoeften ook zijn, er is een Phonak hoortoestel dat aan al jouw wensen voldoet. Maak hier je afspraak of bel 03 205 69 20. Onze audiologen geven je graag meer informatie en helpen je het gepaste hoortoestel uitkiezen.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius