Ga naar hoofdinhoud

onderwerp:

hoorapparaten

artikel 29 november 2021

Oticon More, het hoortoestel voor de meest volledige geluidservaring

De hoortoestellen van Oticon zijn stuk voor stuk staaltjes van hoogtechnologische innovatie, dankzij de Brain Hearing™-technologie.

Oticon More, het hoortoestel voor de meest volledige geluidservaring

hoortoestellen van Oticon

De toestellen van Oticon zijn ontwikkeld op basis van de meest recente ontwikkelingen rond de verwerking van geluidssignalen in de hersenen. Oticon staat bekend om zijn Brain Hearing’-technologieDeze revolutionaire technologie helpt het geluidssignaal uitzuiveren zodat je de geluiden zelf beter kan onderscheiden en herkennen. Zo kan je niet alleen beter horen, maar vergt luisteren ook een stuk minder inspanning. Bovendien zorgen de Oticon-hooroplossingen ervoor dat je beter onthoudt wat er gezegd wordt. Je vangt efficiënter geluiden op - ook in uitdagende omstandigheden zoals in restaurants of tijdens sociale bijeenkomsten. Lees meer over de hoorapparaten van Oticon.

nieuw: Oticon More

Met het laatste nieuwe toestel van Oticon, de Oticon More, ervaar je de geluidswereld in al zijn rijkdom. Dit omdat je hersenen, opnieuw dankzij de Brain Hearing™-technologie, worden ondersteund. Met een superintelligente microchip kan gebruik gemaakt worden van een baanbrekende technologie: een Deep Neural Network (DNN). Dat is een technologie die gevoed werd met 12 miljoen reële geluidsopnames. Dankzij de ingebouwde intelligentie kan je elk geluid tot in detail waarnemen. 

Het hoortoestel imiteert dus de werking van de hersenen. Met de op AI (artificiële intelligentie) gebaseerde technologie herkent het allerlei geluiden in al hun facetten en kan het deze ook zo weergeven. Het resultaat? Een meer natuurlijke weergave van alle geluiden in een heldere, volledige en uitgebalanceerde geluidsomgeving.

Met een Oticon More-hoorapparaat moeten je hersenen dus minder inspanningen leveren om geluiden duidelijk waar te nemen. Luisteren wordt bijgevolg makkelijker, jij wordt minder snel moe. Uit testen is gebleken dat je maar liefst 15% meer kan horen en verstaan van wat er wordt gezegd. En dat het helpt om dit later te onthouden.

Oticon More oplader

extra’s: oplader en kleurkeuze

De Oticon More werkt niet met wegwerpbatterijen, maar met oplaadbare. Deze kan je ‘s avonds of ‘s nachts opladen voor de volledige dag nadien, ongeacht hoeveel je streamt vanaf andere apparaten. Is de batterij toch leeg en heb je je hoortoestel nog nodig? Als je een half uur oplaadt, heb je weer zes uur extra gebruiksduur.

Een Oticon More-hoorapparaat is verkrijgbaar in 8 kleuren die bij je huids- of haarkleur passen, of die net mogen opvallen.

je Oticon More verbinden met andere apparaten

Ook met dit apparaat kan je perfect geluid streamen via andere apparaten zonder aan kwaliteit in te boeten, net als handsfree bellen met je smartphone. Met de ConnectClip stream je gemakkelijk iemands stem naar je hoortoestel.

handige app om je Oticon More te bedien

Oticon ON is nog steeds de app om je hoortoestel te bedienen. Met één vingertik wijzig je het volume of programma van je hoorapparaat. Je kan de batterijstatus controleren en de andere apparaten van Oticon bedienen. Tot slot is er ook een functie ‘Zoek mijn hoortoestel’.

Oticon More app

zin om dit hoorapparaat van dichtbij te ontdekken?

Maak een afspraak in het Goed hoorcentrum bij jou in de buurt. Onze audiologen lichten het volledige gamma hoorapparaten graag toe en helpen je mee het gepaste toestel uitzoeken.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.00
op zaterdag tussen 09.00 – 12.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius