corona - 19 mei 2020

werken in de zorg, dat vraagt heldenmoed

Oorverdovend applaus, elke avond weer. Zo steunen we allemaal samen onze helden in de zorg. Bij Goed wilden we nog meer doen dan dat. Onze zorgverleners werken nu zo hard dat we vrezen dat ze zichzelf uit het oog verliezen. Zo ontstond Goed heldenmoed: filmpjes en podcasts om stress te verlichten en tot rust te komen, speciaal gemaakt voor onze zorghelden.

In deze moeilijke tijd gaan onze eerstelijnszorgverleners tot het uiterste. Elke dag opnieuw, dat vraagt enorm veel moed. Ze zijn dan ook onze onbetwiste helden. Elke avond klappen we om onze steun te tonen. En daar doen we bij Goed nog een schepje bovenop, met het initiatief Goed heldenmoed:

  • filmpjes met ergotherapeut Joke die eenvoudige oefeningen toont om fysieke stressklachten te verlichten.
  • podcasts met ademhalingsoefeningen om tot rust te komen, ingesproken door niemand minder dan lifecoach Veerle Dobbelaere.

En daar stopt het niet. We steunen vanuit Goed ook Coaching for Heroes, een organisatie die in tijden van crisis gratis emotionele ondersteuning aanbiedt. Want een dagelijks applaus doet deugd, maar we willen nog meer doen om onze zorgverleners te bedanken. Want er elke dag opnieuw staan, dat vraagt heldenmoed.

wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.