Ga naar hoofdinhoud

Goed heldenmoed

video's - podcasts - Coaching for Heroes


In deze moeilijke tijden gaan jullie, zorgverstrekkers eerste lijn, tot het uiterste. Elke dag opnieuw, vol moed. Jullie zijn dan ook de onbetwiste helden van vandaag.

Goed wil jullie meer dan ooit ondersteunen. Wij werken graag mee aan jullie welzijn. Terwijl jullie volop zorgen voor anderen, verliezen jullie soms jezelf uit het oog. Met het project Goed heldenmoed willen we initiatieven nemen om de eerstelijnszorg op elk vlak te ondersteunen. Want jullie draagkracht wordt vandaag behoorlijk op de proef gesteld.

Daarom dragen wij graag bij aan 'een gezonde geest in een gezond lichaam' en voorzien we korte filmpjes met eenvoudige oefeningen om fysieke klachten door stress te verlichten. Wil je helemaal tot rust komen? Luister dan naar de podcasts, ingesproken door Veerle Dobbelaere, lifecoach.

Goed heldenmoed zet ook graag z’n schouders onder Coaching for Heroes. Een dagelijks applaus doet deugd, maar individuele ondersteuning biedt zeker ook op lange termijn heel wat voordelen. Via dit project krijgen jullie, zorgverleners, gratis emotionele ondersteuning van professionele mental coaches


Want er elke dag opnieuw staan, dat vraagt heldenmoed.

Dank jullie wel daarvoor!

Foto van vrouw

ontspan en verlicht fysieke klachten

Joke, ergotherapeut bij Goed thuiszorgwinkel, keek naar de voornaamste klachten in tijden van drukte en stress. De impact op het lichaam kan vervelend zijn.

 

Ontdek onze video's met eenvoudige oefeningen om te ontspannen en zo fysieke klachten te verlichten.

creëer ademruimte

Het is belangrijk elke dag even tijd te maken om stil te staan, om te kijken naar wat er is, wat je blij maakt, wat je triest maakt en hoe je lichaam aanvoelt. Maar hoe doe je dat in de hectiek van vandaag?

 

Geef jezelf 5 minuten om letterlijk en figuurlijk ademruimte te creëren. Ontdek via onze podcasts hoe ademhalingsoefeningen écht helpen om rustig te worden. 

Foto van vrouw die zich uitrekt
Foto van een yogi

Coaching for Heroes

Goed is blij dat ze de schouders kan zetten onder Coaching for Heroes. Dit is een organisatie (vzw) opgericht om via coaching ondersteuning te bieden waar nodig in tijden van een ingrijpende crisis in onze maatschappij.  Zoals op dit moment de COVID-19 situatie.

Sta jij in de vuurlinie en wil je wat ondersteuning door middel van coaching om deze nobele taak nog lang te kunnen volhouden? Een team van professionals staat voor je klaar. 

 

www.coachingforheroes.be

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
over Goed
hulp nodig?

ons team is elke weekdag bereikbaar tussen 9:00 – 17:00 en op zaterdag tussen 9:00 – 12:00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius