Ga naar hoofdinhoud
farmaceutische coördinator

specialisten

farmaceutische coördinator

  • oog voor patiëntveiligheid
  • heldere communicatie
  • veelzijdige expertise

Binnen zorginstellingen is het vaak niet evident om het medicatiegebruik van bewoners en patiënten te coördineren. Onze farmaceutische coördinatoren helpen je als zorgverlener bij het uitbouwen van een sterke farmaceutische zorg op maat. Met individuele medicatievoorbereiding, ondersteunende zorgpakketten voor woonzorgcentra of oplossingen op maat voor elke woon- en leefsituatie. Comfort, veiligheid en een duidelijke communicatie staan steeds voorop.

Als klant kom je in een Goed apotheek in hoofdzaak in contact met onze apothekers. Ook achter de schermen hebben we voluit oog voor alle aspecten van gezondheidszorg en farmaceutische wetenschappen.

Een farmaceutisch coördinator bouwt een sterke farmaceutische zorg uit op maat van de patiënt en van zorgpersoneel. Comfort, veiligheid en een duidelijke communicatie staan op de eerste plaats.

Onze troeven als farmaceutisch coördinator:

  • we ontwikkelen ondersteunende zorgpakketten en -oplossingen voor woonzorgcentra
  • we coördineren initiatieven rond begeleid wonen en assistentiewoningen
  • we hebben oplossingen voor instellingen met personen die extra hulp nodig hebben

Via individuele medicatievoorbereiding helpen we iedereen om medicatie op tijd en in de juiste dosis te nemen - dit zowel thuis als in een instelling. Ook voor de zorgverlener is dit een zorg minder.

Vanuit ons eigen wetenschappelijk expertisecentrum helpen we onze eigen apothekers en collega’s met vorming, wetenschappelijk onderzoek om alle gezondheidsvragen van patiënten accuraat te kunnen beantwoorden.

 

heb je een vraag over medicatie?

Stel ze zeker in een Goed apotheek in je buurt. Samen zoeken onze apothekers en farmaceutisch coördinatoren naar het gepaste antwoord.

  • gratis verzending vanaf €40 met bpost
  • gratis afhaling in Goed-vestiging
hulp nodig?

ons team is bereikbaar:
elke weekdag tussen 09.00 – 17.30
op zaterdag tussen 09.00 – 13.00

Payment icon - Bancontact
Payment icon - MasterCard
Payment icon - Visa
Payment icon - Maestro
Payment icon - ING
Payment icon - KBC
Payment icon - Belfius