frontend.core.general.skipToMainContent.label frontend.core.general.skipToMainContent.label
corona - 8 mei 2020

op 11 mei openen we opnieuw onze deuren

zo langskomen of op afspraak?

Je kan tijdens de normale openingsuren spontaan binnenspringen in onze thuiszorgwinkels. Voor het aanmeten en advies van hulpmiddelen, waarbij we de social distance niet kunnen bewaren, vragen we een afspraak te maken via 03 205 69 29 of op www.goed.be/afspraak. Ben je niet zeker of een afspraak noodzakelijk is? Bel ons op 03 205 69 29 of chat met ons via www.goed.be/thuiszorgwinkel.

Onze hoorcentra zijn open, maar enkel op afspraak. Bel 03 205 69 20 of boek je afspraak online.

veiligheid voorop

De Goed apotheken zijn open gebleven tijdens de eerste fases van de lockdown, daardoor weten we hoe we bezoekers veilig kunnen ontvangen. Kom je binnenkort langs, hou dan rekening met deze maatregelen:

 • we laten slechts een beperkt aantal personen toe, wacht rustig buiten je beurt af als het maximum bereikt is.
 • hou minstens 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers.
 • in onze hoorcentra is het dragen van een mondmasker verplicht. In onze thuiszorgwinkels draag je een mondmasker als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren.
 • was grondig je handen voor je thuis vertrekt. Gebruik de voorziene handgel in ons verkooppunt om je handen te reinigen.
 • beperk de duurtijd en het aantal personen binnen, we vragen je om met maximaal één begeleider langs te komen.
 • raak zelf geen producten aan, onze medewerkers helpen je graag.
 • betaal bij voorkeur met elektronisch of contactloos.
 • zorg voor een goede nies- en hoesthygiëne. Gebruik een wegwerpzakdoekje. Heb je geen zakdoekje bij de hand, nies of hoest dan in je elleboog in plaats van je handen.

Heb je een van onderstaande klachten, kom dan niet naar een van onze apotheken, thuiszorgwinkels of hoorcentra. Contacteer ons telefonisch of online, dan zoeken we samen naar een oplossing.

bereik ons ‘vanuit je kot’

 1. reserveer online tijdelijke hulpmiddelen
  Geraak je niet zo makkelijk in een thuiszorgwinkel of blijf je liever zo veel mogelijk ‘in je kot’? Bekijk dan zeker de online uitleendienst www.goedgeholpen.be. Van loophulp en rolstoel tot babyweegschaal en aerosoltoestel. Je vindt het er allemaal.
 2. hulpmiddelen kopen op de webshop
  Op eender welk moment kan je hulpmiddelen kopen in onze webshop.
 3. consulteer ons via video

  Vanuit je zetel thuis consulteer je een van onze thuiszorgspecialisten of audiologen. Handig, toch? Benieuwd hoe we je via videoafspraak kunnen verder helpen? Lees er meer over in ons blogbericht over videoconsultatieInteresse in een videoafspraak? Bel onze klantendienst op 03 205 69 20 (hoorcentra) of 03 205 69 29 (thuiszorgwinkel).

contacteer ons

Goed zorgt voor jou, tot het écht goed zit. Contacteer ons voor advies en hulpverlening op maat:

Goed thuiszorgwinkelsGoed hoorcentra


 • liever hulp vanop afstand?
  • Bel onze klantendienst op 03 205 69 20 
  • Chat via goed.be/hoorcentrum met een van onze audiologen
  • Koop je hoorhulpmiddelen op onze webshop
  • Maak hier een videoafspraak met een van onze audiologen. Je kan je videoafspraak ook aanvragen door te mailen naar hoor.info@goed.be of te bellen naar 03 205 69 20. Een videogesprek kan via laptop, desktop, smartphone en tablet. Je hoeft geen speciale software te installeren. Geluid en microfoon zijn wel noodzakelijk, webcam niet. Opgelet: via een verouderde versie van Internet Explorer werkt de videoafspraak niet.
  • Heb je een hoorapparaat van Oticon, gekopppeld aan je smartphone? Dan kunnen onze audiologen je op afstand helpen via de Remote Care app. Wil je een aanpassing? Maak dan een afspraak door te mailen naar hoor.info@goed.be


Goed apothekenalgemene vragen over corona


We kijken ernaar uit om je verder te helpen, in een van onze locaties of online. Samen stoppen we de verdere verspreiding van het coronavirus.

 

#samensterk #zorgwerkt #Goedwantvoormindergaanweniet

recent nieuws

Goed_open

Goed nieuws: onze Goed thuiszorgwinkels, hoorcentra en apotheken blijven open

In al onze Goed vestigingen blijven we je in veilige omstandigheden ontvangen. We zetten - zoals steeds - maximaal in op veiligheid.

lees nieuwsbericht
mondmasker_met_lint

een mondmasker en een hoorapparaat: geen makkelijke combinatie

Heb je gehoorproblemen? Dan heb je het misschien nog moeilijker nu heel wat mensen om je heen een mondmasker dragen

lees nieuwsbericht
Mondmasker

verplicht in winkels: mondmaskers

Vanaf zaterdag 11 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in alle winkels. Door het dragen van een mondmasker kunnen we samen de verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen.

lees nieuwsbericht
wil je ons volgen?
meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang promoties en advies op maat over jouw gezondheid.